Φανατικοί φίλοι και φανατικοί εχθροί για τα ιχθυοτροφεία

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 21:31

Φανατικοί φίλοι και φανατικοί εχθροί για τα ιχθυοτροφεία

Οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Κεφαλονιά αποτέλεσαν για άλλη μία φορά πεδίο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων στο δημοτικό συμβούλιο για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να υφίστανται στο νησί. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Και ναι μεν πέρασε η εισήγηση στο έκτακτο σημερινό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στην αίτηση ακύρωσης του Χωροταξικού των υδατοκαλλιεργειών και στις οικονομικές υποχρεώσεις της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπή, εντούτοις οι απόψεις που ακούστηκαν έδωσαν την εντύπωση πως τα ιχθυοτροφεία έχουν φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους.

Υπέρ στην εισήγηση ψήφισαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Κατά ψήφισαν οι Διονύσης Αραβαντινός, Βασίλης Ρουχωτάς και Νέστωρας Βεντούρας, λευκό ψήφισε ο Δημήτρης Φιοραβάντες, ενώ ο Παναγής Ρασσιάς δεν μετείχε ούτε στη συζήτηση, ούτε στην ψηφοφορία.

Το συμβούλιο πάντως ξεκίνησε επεισοδιακά, καθώς ένα σχόλιο του Βασίλη Καμπίτση για τον Γκέμπελς, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τη Λαϊκή Συσπείρωση και όχι μόνο. Τελικά η παρέμβαση του διεγράφη από τα πρακτικά του συμβουλίου ως ατυχής.

Ακούστε παρακάτω μερικές από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των συμβούλων.

Τοποθέτηση Βασίλη Ρουχωτά για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Δημήτρη Φιοραβάντε για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Βασίλη Καμπίτση για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Διονύση Αραβαντινού για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Σταύρου Γρηγορόπουλου για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Ανδρέα Ζαπάντη για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Σάββα Σαββαόγλου για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3) Τοποθέτηση Νέστωρα Βεντούρα για τις ιχθυοκαλλιέργειες by Inkefalonia.gr 2012 (3)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250