Λαμπερό δέρμα με 4 σούπερ τροφές [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 07:42

Λαμπερό δέρμα με 4 σούπερ τροφές [εικόνες]

Μπορεί να πιστεύετε πως σταρς του Χόλιγουντ είναι εκθαμβωτικές σε κάθε τους εμφάνιση, εξαιτίας της πολύ καλής δουλειάς των make up artists, ωστόσο, αυτό ισχύει κατά το ήμισυ.


Η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο στην υγεία του δέρματός τους, το οποίο ακτινοβολεί και δείχνει φρέσκο και δροσερό.

Η Γουέντι Ρόου, μακιγιέρ με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και πελάτες όπως την Κέιτ Χάντσον, την Κάρα Ντελεβίν και την Νικόλ Κίντμαν.

Η δουλειά της είναι να κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν στα καλύτερα τους. Οπως παραδέχεται, για υπέροχο δέρμα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου.

Η Γουέντι για τέσσερα χρόνια έμεινε στο Παρίσι, όπου και κατάλαβε πως είναι σημαντικό να καταναλώνεις τόσο φρέσκα οργανικά προϊόντα όσο και φρούτα και λαχανικά εποχής.

Το βιβλίο της περιέχει πληροφορίες που ανακάλυψε με τα χρόνια, μιλώντας με εξειδικευμένους ιατρούς. Το πρώτο της βιβλίο θέλει να κάνει τον κόσμο να καταλάβει πως οι τροφές, που καταναλώνει, κάνουν τη διαφορά και στην εμφάνιση και στο πως αισθάνεται κάποιος.

Γι' αυτό, λοιπόν, έχει να προτείνει:

Αβοκάντο

Είναι πλέον διάσημο, με τα καλά λιπαρά του να κάνουν το αβοκάντο να θεωρείται «κλειδί» στη διατήρηση της καλής σας υγείας.

Ερευνες έχουν δείξει πως μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και πιο συγκεκριμένα να φροντίσει για μέση «δαχτυλίδι».

Παράλληλα, είναι απαραίτητα για το δέρμα, καθώς λειτουργούν κατά των ακτίνων UV, ενώ προμοτάρουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Κολοκυθάκι

Ξέρατε πως το κολοκυθάκι είναι σούπερ τροφή για το δέρμα. Πλούσιο σε νερό με ελάχιστες θερμίδες είναι πρώτη επιλογή τους καλοκαιρινούς μήνες. Περιέχει βιταμίνες A, B και C, οι οποίες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και τις φλεγμονές, προσφέροντας υγιές δέρμα.

Το κολοκυθάκι, ακόμη, προστατεύει από τα σημάδια γήρανσης εσωτερικά.

Αγγούρι

Οπως τα καλοκυθάκια, έτσι και τα αγγούρια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων πέψης.

Η φλούδα του αγγουριού περιέχει μία από τις πλουσιότερες μορφές διοξειδίου του πυριτίου, που ενεργοποιεί ένζυμα, που συνδέονται με το κολλαγόνο.

Καρπούζι

Το φρούτο του καλοκαιριού αποτελείται κατά 93% από νερό. Περιέχει βιταμίνες A και C, που δίνουν στο γεύμα νεανική όψη.

Τα κοκούτσια αποτελούν, επίσης, σημαντική τροφή, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Πηγή Φωτογραφιών: Pixabay