Είναι επικίνδυνη η ερωτική συνεύρεση μέσα στην θάλασσα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 01:32

Είναι επικίνδυνη η ερωτική συνεύρεση μέσα στην θάλασσα;

Είναι ωραίο να είσαι στην παράλια με τον φίλο σου και να ανεβαίνει η λίμπιντο. Όμως καλά θα κάνετε να προσέξετε τις ορέξεις σας.

Δεν κρατιέστε να φτάσετε σπίτι να ικανοποιήσετε την έντονη σεξουαλική επιθυμία σας, και προχωράτε στο ψητό χωρίς να σας νοιάζει ο κόσμος, ή η προφύλαξη.

Από τη μια, ο αυθορμητισμός σε μια σχέση, ειδικά αν είστε χρόνια μαζί, είναι το αλατοπίπερο για να μείνετε πάντα ερωτευμένοι.

Από την άλλη όμως, το σεξ στη θάλασσα δεν σημαίνει ότι δεν τρέφει τους ίδιους κινδύνους με το σεξ στο κρεβάτι.

Όσες πιθανότητες υπάρχουν να κολλήσεις κάποιο Σεξουαλικό Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ) ή να μείνουν οι γυναίκες έγκυες, μη χρησιμοποιώντας προφυλάξεις σε νορμάλ συνθήκες, άλλες τόσες υπάρχουν να συμβούν τα ίδια και στο υποβρύχιο σεξ!

Επιπλέον, το σεξ στη θάλασσα τις κάνει πιο επιρρεπή σε διάφορες μολύνσεις, ενώ αν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό οι πιθανότητες να το πάρει το κύμα και να μην πάρετε χαμπάρι είναι όπως καταλαβαίνεις, πολλές!

Η μόνη λύση αν το αγαπημένο σας χόμπι είναι τα θαλάσσια σπορ, είναι το αντισυλληπτικό χάπι, το οποίο γλιτώνει μόνο από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και όχι από τυχόν μολύνσεις στα γεννητικά όργανα τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας.
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160604/woman/sheseis/84181/prosohi-sto-sex-mesa-stin-thalassa#sthash.mdXzhGRe.dpuf




00 inkefalonia general ad 300X250