Λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης στα μπράτσα, στα γόνατα και στους μηρούς!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 19:50

Λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης στα μπράτσα, στα γόνατα και στους μηρούς!

Κάποια σημεία του σώματος είναι πραγματικά "δύσκολα", με προβλήματα να εμφανίζονται ακόμη και σε σχετικά μικρές ηλικίες. Όμως, αυτή η χαρακτηριστική χαλάρωση στα μπράτσα, που δε βελτιώνεται ούτε με τη γυμναστική, οι πτυχώσεις επάνω και γύρω από το γόνατο, που πολλές φορές αδικούν την, κατά τ' άλλα, περιποιημένη μας εμφάνιση και η χαλάρωση στο εσωτερικό των μηρών, δε χρειάζεται να μας ταλαιπωρούν άλλο!

Η λύση είναι μια θεραπεία με έγχυση υαλουρονικού οξέος στα επίμαχα σημεία. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στη φυσική του μορφή στον οργανισμό μας, συμβάλλοντας κατά πολύ στην ενυδάτωση του δέρματος, διατηρώντας το σφριγηλό και νεανικό. Καθώς, όμως, με την πάροδο τον χρόνων τα κύτταρά μας δεν παράγουν με την ίδια ένταση το υαλουρονικό οξύ, το δέρμα μας χάνει σε όγκο, γίνεται ξηρότερο και πιο λεπτό. Κι αν έχετε ακούσει ξανά για θεραπείες με υαλουρονικό οξύ στο πρόσωπο (π.χ. για γέμισμα ρυτίδων), υπάρχει πλέον διαθέσιμο ένα νέο υλικό, ένα καθαρό κρυσταλλικό gel υαλουρονικού οξέος, ειδικό για θεραπείες σώματος.

Η θεραπεία γίνεται με έγχυση του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα (σε πολύ μικρές ποσότητες, με μικροενεσούλες ή με την τεχνική της μικροκάνουλας Pix'-L), ακριβώς στις περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση. Το δέρμα αναπλάθεται και ενυδατώνεται εκ των έσω, βελτιώνεται η υφή, ο τόνος και η σφριγηλότατα του, αποκτούμε πιο ελαστική, νεανική και φρέσκια εμφάνιση σε μπράτσα και μηρούς. Διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά για κάθε περιοχή. Στην αρχή συνιστάται μια εντατική θεραπεία με 3-4 συνεδρίες κάθε 2 με 3 εβδομάδες και στη συνέχεια η θεραπεία συντήρησης γίνεται με μία μόνο συνεδρία κάθε 6 μήνες. Προτείνεται ακόμη και ως πρόληψη σε άτομα νεαρότερης ηλικίας.

Το καλοκαίρι είναι για πολλές από εμάς ακόμη μπροστά: προλαβαίνουμε να το χαρούμε με όμορφα, τονωμένα μπράτσα και μηρούς!

neotis.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250