FRESH - InKefalonia

5 απρόσμενοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα όνειρα σου

5 απρόσμενοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα όνειρα σου

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 10:35
Όσα εξηγεί μια ειδικός 

Τέλος τα δωρεάν self test -Τι θα ανακοινωθεί

Τέλος τα δωρεάν self test -Τι θα ανακοινωθεί

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 09:21

Οι 4 τροφές που θα σε κάνουν πιο έξυπνη

Οι 4 τροφές που θα σε κάνουν πιο έξυπνη

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 16:07
Ο εγκέφαλός σου δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό σημαίνει ότι θέλει φροντίδα για να συνεχίσει να λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά, αν όχι καλύτερα.

Ο Giuseppe Lavazza είναι στην Ιθάκη

Ο Giuseppe Lavazza είναι στην Ιθάκη

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 15:15

Κορονοϊός και σχολεία: Πώς επιλέγουμε τη σωστή μάσκα για παιδιά;

Κορονοϊός και σχολεία: Πώς επιλέγουμε τη σωστή μάσκα για παιδιά;

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 14:37
Kαθώς οι θερινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος τους και οι οικογένειες ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, ένα σημαντικό θέμα που επανέρχεται είναι η επιλογή της σωστής μάσκας για παιδιά.

Τραγανές πατάτες φούρνου με θυμάρι και γραβιέρα

Τραγανές πατάτες φούρνου με θυμάρι και γραβιέρα

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 13:22
Υλικά 1½ κιλό πατάτες (για μαγείρεμα με τη φλούδα) 4 κουτ. σούπας έ.π. ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα, σε φέτες των 2 χιλ. μερικά κλωνάρια φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. σούπας θυμαρίσιο μέλι ή μέλι ευκαλύπτου αλάτι, μαύρο πιπέριΔιαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. Κρατάμε τις πατάτες οριζόντια μπροστά μας και με ένα μικρό μαχαιράκι τις κόβουμε σε φέτες προς τα κάτω αφήνοντας μεταξύ τους διαστήματα του 0,5 εκ., σταματώντας προτού το μαχαίρι φτάσει μέχρι τον πάγκο και κοπούν τελείως. Τις μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο βαθύ ταψί μαζί με το θυμάρι και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις ψήνουμε για 30΄-35΄ μέχρι να αρχίζουν να μαλακώνουν. Έπειτα προσθέτουμε τη γραβιέρα ανάμεσα στις σχισμές που έχουμε κάνει με το μαχαίρι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5΄-10΄ μέχρι οι πατάτες να ροδίσουν και να λιώσει το τυρί.Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα πασπαλίζοντας με το φρέσκο θυμάρι και περιχύνοντας με 1 κουτ. σούπας μέλι. olivemagazine.gr

Σελίδα 317 από 1299

336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250