Απόψε: Αφιέρωμα στην Κεφαλονιά στην τηλεόραση του Αχελώου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 12:54

Απόψε: Αφιέρωμα στην Κεφαλονιά στην τηλεόραση του Αχελώου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Αυτό το Σάββατο στις 22.10 στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου θα προβληθει αφιέρωμα στην Κεφαλλονιά.

Η εκπομπή ξεκινάει με ένα ντοκυμαντέρ μετίτλο //Λουλούδια του Πελάγους// που ευγενώς παρεχώρησε ο ο παραγωγός και σκηνοθέτης κ Γιώργος Μεσσάρης.

Ακολουθεί συνεντεύξεις με τους κ Θεόδωρο Παντούλια Διευθυντή του Ξενοδοχείου MEDITERRANNE , του προέδρου των ξενοδόχων κ Γεράσιμου Τιμοθεάτου και του επιχειρηματία κ Ανδρέα Κοκόση πώς είναι ο Τουρισμός μετά την Πανδημία, Πότε πιστεύουν ότι θα επανέλθει ο Τουρισμός όπως ηταν πριν την πανδημία, Πόσο θα ωφελήσει ο εμβολιασμός και τι ζητούν από την Πολιτεία.

Ακολουθεί η τα Αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωννίνων κ Δώρα Μαρκάτου και ο δημιουργός των έργων κ Γεράσιμος Λεγάτος που μιλούν για το Λεύκωμα για το Ληξούρι με τίτλο //Το Ληξούρι ανάμεσα σε 2 σεισμούς 1867-1953 // που έκδοσε το Σωματείο για την Προβολή και Διάσωση την Πολιτισμικής Κληρονομιάς  Ληξουρίου-Παλικής  ο Πάλιος.

Η εκπομπή θα κλείσει με συνέντευξη από τον Καπετάν Γιώργο Σπηλιώτη Ποιητή .

Ο παρουσιαστής Αχιλλέας Παπαδιονυσίου ευχαριστεί τον φίλο του και συνεργάτη Βιντεολήπτη κ Γιάννη Παπαδάτο για την πολύτιμη συνεισφορά του.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ