Το τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1[VIDEO]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 13:12

Το τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1[VIDEO]

Μετά τη μετακίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του καναλιού αμέσως μετά το "Πρωινό ΑΝΤ1", η νέα καθημερινή σειρά "Βαλς Με 12 Θεούς" ξεκινάει στην απογευματινή του ζώνη. Η σειρά έχει προβληθεί από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1 Κύπρου, στον οποίο και ανήκει ως παραγωγή, ενώ προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά. Το "Βαλς Με 12 Θεούς" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 16:50. Δες το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=EMXPQG9pxuQ

 

Μετά τη μετακίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του καναλιού αμέσως μετά το "Πρωινό ΑΝΤ1", η νέα καθημερινή σειρά "Βαλς Με 12 Θεούς" ξεκινάει στην απογευματινή του ζώνη.

 

Η σειρά έχει προβληθεί από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1 Κύπρου, στον οποίο και ανήκει ως παραγωγή, ενώ προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά. 

 

Το "Βαλς Με 12 Θεούς" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 16:50.

 

Δες το τρέιλερ: