"Έκανα σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά απογοητεύτηκα"!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 21:24

"Έκανα σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά απογοητεύτηκα"!

Η Νικόλ Μινέτι εξακολουθεί να "ταλαιπωρεί" τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να φέρνει σύννεφα πάνω από τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ... Μία εβδομάδα μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον CR7 να απολαμβάνει στις 9 Δεκεμβρίου μία παθιασμένη νύχτα με την 26άχρονη Ιταλίδα μοντέλο σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενος ταξίδι της αρραβωνιαστικιάς του στο Μαϊάμι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να διαταραξει την ηρεμία του λίγο πριν φύγει το 2012.

Σύμφωνα με αυτό, η Μινέτι επιβεβαίωσε σε φίλες της πως όντως πέρασε μία ερωτική βραδιά με παρτενέρ τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι μόνο δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις "επιδόσεις" του αλλά τον χαρακτήρισε και "αποτυχία στο κρεβάτι".

Η Νικόλ Μινέτι σε πρόσφατη επίδειξη μόδας στο Μιλάνο

Το μέσο που φιλοξένησε το συγκεκριμένο "αποκλειστικό" ήταν το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Diva e Donna", στο οποίο η Μινέτι υποστήριξε επίσης στο πλαίσιο συνέντευξης ότι είναι ελεύθερη και δεν διατηρεί κάποιο δεσμό.

"Τώρα είμαι μόνη. Μόνο ο πατέρας μου ξέρει τα μυστικά μου αλλά παραδέχομαι πως είμαι ελεύθερη. Ελπίζω ότι ο επόμενος που θα βρω θα είναι ένας όμορφος Ναπολιτάνος.

Μακάρι να τον συναντήσω μέσα σε αυτές τις διακοπές", δήλωσε μεταξύ άλλων η γυναίκα που έχει "βάλει φωτιά" τον τελευταίο μήνα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: sport24.gr