Παίκτης "τα έδειξε" στους οπαδούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 11:00

Παίκτης "τα έδειξε" στους οπαδούς

Απίστευτο περιστατικό σε ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος χάντμπολ: παίκτης "απάντησε" σε... πρόκληση αντιπάλου και αποβλήθηκε ενώ στη συνέχεια έδειξε τα γεννητικά του όργανα απευθυνόμενος στην εξέδρα (video)!

Η αναμέτρηση μεταξύ της SSV Bolzano και της Bressanone για την πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος χάντμπολ "πήρε φωτιά" δέκα λεπτά πριν το φινάλε, και σε αυτό έβαλαν το χεράκι τους ένας παίκτης από κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Πασκουάλε Μαϊόνε της Bolzano βρήκε έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο για να ενοχλήσει τον Ιβάν Στάφερ της Bressanone, να τον φιλήσει στο μάγουλο!

Ε, με τα νεύρα να είναι τεταμένα λόγω της έντασης από τον αγώνα, ο Στάφερ αντέδρασε άμεσα. Αρχικά έριξε κάτω τον αντίπαλό του με σπρωξιά για να αποβληθεί αμέσως από τον διαιτητή ενώ στη συνέχεια φρόντισε να δώσει ρεσιτάλ κατά την αποχώρησή του από το παρκέ.

Έκαναν... ροντέο το ματς

Με περίπου 300 φίλους των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν, ο Στάφερ φροντισε να δείξει πως τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, καθώς κατέβασε το σορτς του μέχρι το γόνατο και προσέβαλε τους οπαδούς κάνοντας μία σειρά από ανάρμοστες χειρονομίες.

sport24