Αποτρίχωση με IPL ή Laser: Όσα θέλετε να ξέρετε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 09:38

Αποτρίχωση με IPL ή Laser: Όσα θέλετε να ξέρετε

Οι προσωρινές μέθοδοι αποτρίχωσης σάς έχουν εξαντλήσει, καθώς απαιτούν να αφιερώνετε αρκετό χρόνο. Γι αυτό σκέφτεστε να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα με μεθόδους που προσφέρουν οριστική λύση.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης με IPL ή με Laser αποτελούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους μείωσης και απομάκρυνσης της τριχοφυΐας, οι οποίες προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα, με ανώδυνο τρόπο.

Μάθετε παρακάτω γιατί είναι καλύτερα να κάνετε αποτρίχωση κατά τη χειμερινή περίοδο και άλλες μικρές λεπτομέρειες που χρειάζεται να προσέξετε προτού ξεκινήσετε.

Για ποιους λόγους είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα την αποτρίχωση

Ο κυριότερος λόγος είναι διότι το δέρμα δεν είναι μαυρισμένο. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι εξασφαλισμένα μιας και το laser είναι πολύ πιο επιτυχημένο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Επιπλέον, το γεγονός ότι μετά την εφαρμογή του laser δεν επιτρέπεται η άμεση έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά από κάθε συνεδρία κάνει τον χειμώνα ιδανική εποχή για συνεδρίες laser.

Ξεκινώντας, ακόμη. τις laser συνεδρίες σας τους χειμερινούς μήνες σας δίνει το προνόμιο να υποδεχτείτε πανέτοιμες και με βελούδινη επιδερμίδα το καλοκαίρι αφαιρώντας σας όλο το άγχος της «τελευταίας στιγμής».

Γιατί να επιλέξετε την αποτρίχωση IPL

Τα πόδια αποτελούν την πιο μεγάλη περιοχή του σώματος που χρειάζεται αποτρίχωση γι αυτό η διαδικασία με παραδοσιακές μεθόδους, όπως ξυραφάκι, κερί ή αποτριχωτική κρέμα, γίνεται εξαιρετικά χρονοβόρα.

Η αποτρίχωση με ξυραφάκι δε, μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα και θυλακίτιδα εκτός του ότι χρειάζεται επανάληψη κάθε λίγες ημέρες.  

Η αποτρίχωση με IPL συνιστά την πλέον σύγχρονη λύση για κάθε γυναίκα, που προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Η τεχνολογία IPL αποτελεί τη μετεξέλιξη της τεχνολογίας laser και θεωρείται η μόνη μέθοδος για πραγματικά γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση σε μεγάλες περιοχές.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης IPL

Μόνιμο αποτέλεσμα. Η σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης IPL προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσετε μια για πάντα βελούδινη επιδερμίδα. Στα σημεία που εφαρμόζεται η αποτρίχωση IPL εξαλείφεται σταδιακά η τριχοφυΐα ώσπου εξαφανίζεται.

Ανώδυνη μέθοδος. Η διαδικασία της αποτρίχωσης IPL ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρόνο λόγω της τεχνικής σάρωσης και δεν προκαλεί καθόλου πόνο.

Επιδερμίδα χωρίς ψεγάδια. Η μέθοδος IPL δεν επηρεάζει την επιδερμίδα όπου εφαρμόζεται η αποτρίχωση και δεν προκαλεί τραυματισμούς, ούτε ουλές ή σημάδια. Μετά την εφαρμογή της αποτριχωτικής μεθόδου η επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδατωμένη.




00 inkefalonia general ad 300X250