Το «καυτό» μοντέλο-προπονήτρια μαθαίνει... μπάλα στους Κροάτες
Οι ποδοσφαιριστές της NK Viktorija Vojakovac, ομάδα πέμπτης κατηγορίας της Κροατίας, έπεσαν από τα σύννεφα πριν λίγο καιρό όταν πληροφορήθηκαν πως ο νέος τους προπονητής θα είναι γυναίκα και μάλιστα μία "Miss Sports Croazia", όμως φαίνεται πως η Τιχάνα Νέμτσιτς κατάφερε να κερδίσει το... στοίχημα.
"Είμαι η προπονήτρια και έχω απόλυτη ελευθερία να δημιουργώ την στρατηγική της ομάδας", τονίζει σε συνέντευξή της η 24άχρονη προπονήτρια και πρώην παίκτρια (αμυντικός) της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, και προσθέτει:
"Τα παιδιά παίζουν καλά τώρα αλλά υπάρχουν όμως αρκετά πράγματα για να κάνουμε. Οι παίκτες ακούν αυτά που τους λέω στα αποδυτήρια".










Πηγή: Sport24.gr
Μοιράσου:










![Έφυγαν από κοντά μας [13/12]](/media/k2/items/cache/49b1a57d9e4e27daf89ff874e3a5dba6_M.jpg?t=20251213_121939)







