Διάφανη σκηνή-φυσαλίδα με θέα τ’ αστέρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 21:30

Διάφανη σκηνή-φυσαλίδα με θέα τ’ αστέρια

Ο ύπνος με θέα τα αστέρια έγινε πιο εύκολος από ποτέ χάρη στην δημιουργικότητα των Αυστραλών.

Η ιδέα πίσω από αυτό το πρότζεκτ, είναι το κοινό να μπορέσει να απολαύσει μέσα σε μια από τρεις διάφανες σκηνές, που μοιάζουν με φυσαλίδες, την έρημο της κοιλάδας Capertee της Αυστραλίας – ένα από τα πιο εκπληκτικά και γραφικά τοπία στον κόσμο.

Perierga.gr - Διάφανη σκηνή-φυσαλίδα με θέα τα αστέρια

Ο Mayu Iwasaki και ο Sonny Vrebac εμπνεύστηκαν την ιδέα της δημιουργίας διάφανων σκηνών ένα βράδυ που παρατηρούσαν βροχή από πεφταστέρια. Απολαμβάνοντας τη μαγεία που προσφέρει ο νυχτερινός ουρανός και τη δυνατότητα να χαζεύεις τα αστέρια, οι δυο Αυστραλοί αποφάσισαν να μοιραστούν αυτή την εμπειρία που έζησαν με το ευρύ κοινό, προσφέροντάς τους διαμονή με θέα τα αστέρια σε ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο.

Οι σκηνές διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για όσους επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Ένα μεγάλο κρεβάτι βρίσκεται στην κύρια σκηνή-φούσκα, ενώ το μπάνιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε μια μικρότερη. Κάθε σκηνή διαθέτει υπαίθρια κουζίνα και εξωτερικούς χώρους με καθίσματα και τηλεσκόπια για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη θέα προς τον ουρανό ή προς την κοιλάδα.

perierga.gr




00 inkefalonia general ad 300X250