Επιδόρπιο Γιαουρτιού
        
        
                        
        Από τον Άκη Πετρετζίκη.
Συστατικά
- 800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
 - 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
 - ξύσμα από μισό λάιμ
 - χυμό από λάιμ
 - μπισκότα τύπου digestive
 - 10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
 - 3 κ.σ. ζάχαρη
 - λίγο ξύσμα λάιμ επιπλέον
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.
 - Προσθέτουμε επίσης όσο χυμό λάιμ θέλουμε για να φτάσει το μείγμα στην προσωπική επιθυμητή μας γεύση δοκιμάζοντας το
 - Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
 - Σε ένα μούλτι βάζουμε το δυόσμο, τη ζάχαρη και λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτά.
 - Σερβίρουμε το γλυκό μας σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιό όμορφο.
 - Βάζουμε μπισκότο σπασμένο στόν πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.
 
        Μοιράσου:
        
    
    
    
                        
                        




![Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Σταμούλα Κονιδάρη [4/11]](/media/k2/items/cache/2ee4cde08267a7f14adf436feae06e56_M.jpg?t=20251104_101426)












