19 λεπτομέρειες που θα προσέξουν οι γυναίκες με το που "σκάσεις" στην παραλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 19:53

19 λεπτομέρειες που θα προσέξουν οι γυναίκες με το που "σκάσεις" στην παραλία

Ποιος είπε ότι το οφθαλμόλουτρο είναι αντρική υπόθεση... Ανακάλυψε όλα όσα θα προσέξει πάνω σου στην παραλία και διόρθωσε όσα μπορείς πριν να είναι αργά. Γιατί αυτές (και αν) παίρνουν μάτι! 1.Τα γυμνασμένα σου χέρια Και φυσικά θα τα φαντάζεται να την αγκαλιάζουν. Βιάστηκα λίγο μιας και αυτό είναι το δεύτερο. Το δεξί σου χεράκι μπας και ανακαλύψει καμιά βέρα είναι πάντα πρώτο στη λίστα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

2.Το χρωματάκι σου

Εδώ που τα λέμε δεν είναι ότι πιο κολακευτικό να είσαι σαν το γάλα. Άσε που το μαύρισμα τονίζει και την γράμμωση σου.

3.Το κορμί σου γενικότερα

Δεν χρειάζεται να είσαι σφίχτης για να σε κοιτάξει. Οι γυναίκες βλέπεις δεν έχουν στάνταρ σωματότυπο που τους αρέσει. Περί ορέξεως.

4.Το στήθος σου

Νόμιζες ότι μόνο εσύ θα κοιτούσες το δικό της; Όταν ρουφάς την κοιλίτσα να μαζευτεί και πετάγεται το στήθος έξω, για ένα περίεργο λόγο της αρέσει.

5.Την πασαρέλα σου

Έλα παραδέξου το. Όταν τρέχεις κατά μήκος της παραλίας, το κάνεις για να σε προσέξει. Κι όταν έχεις την αυτοπεποίθηση να το κάνεις χωρίς μπλούζα και σαγιονάρα, τότε σίγουρα το ματάκι της θα πέσει πάνω σου.

6.Το μαγιό σου

Βλέπεις η μόδα είναι γυναικεία υπόθεση. Προς θεού ξέχνα τα σλιπάκια. Θα σε κοιτάξει αλλά σίγουρα με άλλο μάτι. Και πίστεψέ με, αυτό το μάτι δεν το θέλεις

7.Τα λακκάκια σου

Όχι καλέ αυτά στα μαγούλα. Εδώ μπορεί να δει πολλά περισσότερα. Αυτές οι γραμμές που ξεκινάνε λίγο πάνω πάνω από την κοιλιά και καταλήγουν πολύ χαμηλότερα; Ε! Είναι απίστευτα σέξι και τρελαίνεται να τις χαζεύει.

8.Την ομοιότητά σου με τον George Clooney

Όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τον θεωρεί σέξι. Και αν του μοιάζεις έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι, θα το δει. Και θα το ξαναδεί. Και θα φροντίσει και να το ξαναδεί.

9.Τους μύες σου

Θα μου πεις, είπα για τα μπράτσα, είπα για τα λακκάκια, είπα για το σωματότυπο. Ναι αλλά όταν παίζεις βόλεϋ, ρακέτες, κυνηγάς το φρίσμπι, άλλα βλέπει το ματάκι της απ' όταν κάθεσαι στην ξαπλώστρα σου και λιάζεσαι.

10.Το ντύσιμό σου

Εκεί που έχεις τελειώσει το μπανάκι σου και πίνεις το ποτάκι σου στο μπαρ ή κάνεις βόλτες για να δεις το ηλιοβασίλεμα στην παραλία. Είναι βλέπεις αυτή η βερμούδα με το φαρδύ καλοκαιρινό πουκάμισο, ή το τζιν χωρίς μπλουζάκι από πάνω που την κάνουν να φαντασιώνεται άλλα πράγματα.

11.Την πίσω όψη σου

Ότι και να πω είναι λίγο. Το ξέρεις άλλωστε πολύ καλά ότι τα οπίσθια σου, όπου και αν βρίσκεσαι, είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξει πάνω σου.

12.Το τι κάνεις

Μπορεί βλέπεις να καταλάβει πολλά για σένα από το τι κάνεις στην παραλία. Μήπως είσαι βαρετός και τεμπέλης και μόνιμος είσαι σε μια ξαπλώστρα πίνοντας μπύρες; Ή μήπως έχεις λιώσει από τα πολλά σπορ που έκανες σήμερα;

13.Την άλλη πίσω όψη σου

Μου ξέφυγε πριν. Τώρα δεν φοράς μπλούζα, άρα μπορεί να δει και τις πλάτες σου. Είσαι άραγε αρκετά δυνατός για να την σώσεις μόλις υποκριθεί ότι πνίγεται για να σε γνωρίσει;

14.Το επίπεδο σου

Αναρωτιέσαι πως θα καταλάβει; Μα από το τι διαβάζεις. Οικονομικές εφημερίδες; Ή μήπως αθλητικές; Το πιο μοδάτο αντρικό περιοδικό ή το πιο κουλτουριάρικο μυθιστόρημα που μόλις βγήκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων;

15.Τα αξεσουάρ σου

Το στυλ σου παίζει παντού όπως κατάλαβες. Τα γυαλιά σου, οι σαγιονάρες σου, το καπέλο σου ή το παρεό σου δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα.

16.Τις αντοχές σου

Είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, αν σκεφτείς ότι παίζει και να βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου. Tip: Μην βουτήξεις πρώτα το δαχτυλάκι για να δεις την θερμοκρασία του νερού. Προτιμά τους άντρες που αψηφούν τα πάντα και βουτούν με την μία.

17.Τα μάτια σου

Όσο και να τα κρύβεις κάτω από τα μοδάτα γυαλιά σου, θα κάνει ότι μπορεί για να τα δει. Όχι τόσο για το βλέμμα σου, αλλά για να δει φυσικά αν θα την κοιτάξεις.

18.Την μπυροκοιλιά σου

Αν έχεις φυσικά. Δεν ψάχνει βλέπεις για μεθύστακα, για γκόμενο ψάχνει.

19.Τον αφαλό σου

Σου φαίνεται περίεργο; Κι εμάς αλλά για έναν περίεργο λόγο τον βρίσκουμε σέξι και πολύ ερωτικό σημείο.

ΠΗΓΗ: kamikazi




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ