Γδύθηκε για να χάσει το πέναλτι ο Ιταλός ποδοσφαιριστής!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 23:04

Γδύθηκε για να χάσει το πέναλτι ο Ιταλός ποδοσφαιριστής!

Η ποδοσφαιρική τρέλα των Άγγλων δεν έχει όρια... Δείτε πως προσπάθησε ένας οπαδός των "λιονταριών" να αποσπάσει την προσοχή του Ντιαμάντι στο τελευταίο πέναλτι της Ιταλίας (photos)!

Μετά τα άστοχα πέναλτι των Άσλεϊ Γιανγκ (οριζόντιο δοκάρι) και Άσλεϊ Κόουλ (μπλόκαρε ο Μπουφόν) η Εθνική Αγγλίας είχε βρεθεί ένα βήμα πριν τον γκρεμό (αποκλεισμός από τη συνέχεια του Euro 2012) και ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι έπαιρνε φόρα για να την ρίξει σε αυτόν.

Όλοι Άγγλοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την αποφυγή του μοιραίου στον γκολκίπερ Τζο Χαρτ, ώστε να πιάσει το πέναλτι και να δώσει φιλί ζωής στα "λιοντάρια", όμως υπήρχε κάι κάποιος (πολύ) πιο απελπισμένος, ο οποίος σκέφτηκε έναν πιο... εξτρίμ τρόπο για να κάνει τον μέσο της Μπολόνια να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή του και να αστοχήσει από τα 11 βήματα.

Αυτός δεν ήταν άλλος από το να κατεβάσει το σορτσάκι του και να μείνει γυμνός, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα.

Ο... απελπισμένος Άγγλος οπαδός

Μάταια όμως... Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι παρέμεινε ψύχραιμος, έστειλε τον Χαρτ στην άλλη γωνία και χάρισε στην Ιταλία την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Πηγή: sport24.gr