4 απρόσμενες κινήσεις που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητες!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:44

4 απρόσμενες κινήσεις που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητες!

Δεν είναι μόνο το σέξι φόρεμα, το καυτό σορτς και τα κόκκινα χείλη που μπορούν να τρελάνουν έναν άντρα... Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να τον γοητεύσουν  και να τον φέρουν στην αγκαλιά σου σε χρόνο μηδέν...

 

1. Το τζιν το στενό: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βάσανο, από το να προσπαθείς να μπεις στο φρεσκοπλυμένο τζιν σου! Το βάσανο αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, όταν ετοιμάζεσαι να βγεις και φυσικά εσύ έχεις συνδυάσει το συγκεκριμένο τζιν με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ! Τι κάνετε λοιπόν; Ε φυσικά το κλασικό, που δεν είναι άλλο από τον τρελό χορό του... τζιν! Λίγο από αριστερά, λίγο από δεξιά, ένα μικρό πηδηματάκι, άλλο ένα, άντε και στην χειρότερη να κυλιστείτε και λίγο στα πατώματα για μεγαλύτερη ευκολία! Ναι εσείς είστε αναψοκοκκινισμένη, και ναι είστε τίγκα στον ιδρώτα! Αν όμως ένα αγόρι σας παρακολουθεί, να είστε σίγουρες πως θα... ερεθιστεί!

2. Τεντωθείτε... άφοβα: Και εκεί που μιλάτε, ξαφνικά θυμάστε τη γυναικεία σας φύση, και θέτετε σε εφαρμογή το σχέδιό σας που δεν είναι άλλο από την αποπλάνηση του άντρα που έχετε απέναντί σας. Αρχίζετε λοιπόν να τεντώνεστε, όχι σαν θεριακλής αλλά σαν μια μικρή, ναζιάρα γατούλα, φροντίζοντας φυσικά να ανεβαίνει λίγο το μπλουζάκι, να αποκαλύπτεται κάπως το ντεκολτέ και γενικότερα να δείχνετε όσο περισσότερο μπορείτε από τον... εσωτερικό σας κόσμο. Φυσικά και οι άντρες αγαπούν αυτή την κίνηση και φυσικά μπορείτε να την κάνετε άφοβα γιατί, φαινομενικά τουλάχιστον δεν εμπεριέχει τίποτα πρόστυχο! Μην το παρακάνετε μόνο και πάθετε κανά νευροκαβαλίκεμα!

3. Mε τις υγείες σας: Το φτέρνισμα είναι κάτι φυσιολογικό και σίγουρα αναπόφευκτο. Ανάμεσα ωστόσο σε άντρα και σε γυναίκα, υπάρχει μία πολύ σημαντική και βασική διαφορά: Ενώ το φτέρνισμα ενός άντρα είναι ικανό να σηκώσει ολόκληρη γειτονιά στο πόδι, υποψιαζόμαστε ότι επίτηδες δίνουν παραπάνω ντεσιμπέλ, το φτέρνισμα της γυναίκας είναι απλό, γλυκό και διακριτικό!

4. Δαγκωθείτε: Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει αρσενικό που να μένει ασυγκίνητο στη θέα μιας γυναίκας που δαγκώνει τα χείλη της. Φέρτε στο μυαλό σας τη Scarlett Johansson, και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Το μυστικό βέβαια στην προκειμένη, είναι το δάγκωμα να γίνεται με μέτρο και σύνεση, γιατί αλλιώς σας βλέπουμε σαν να έχετε φάει μπουνιές! Γιατί είπαμε, καλό και χρυσό το δάγκωμα, αλλά αν γίνει και συνήθεια στο τέλος θα νομίζει ο χριστιανός ότι είστε και... ανθρωποφάγος!


queen.gr