Οι πολιτικοί αρχηγοί με κοντά παντελονάκια...

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 17:00

Οι πολιτικοί αρχηγοί με κοντά παντελονάκια...

Α.Σαμαράς: O ντράμερ που λατρεύει την Πύλο και την ποίηση

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κρατά την προσωπική του ζωή, «τον μυστικό Αντώνη» για τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο αυτοί μπορούν να βγάλουν προς τα έξω, μία προς μία τις όψεις της προσωπικότητάς του, έτσι όπως αποκαλύπτονται οι ... φιγούρες της «Μπαμπούσκας», που κρύβει τον θησαυρό βαθιά μέσα της..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αντώνης Σαμράς δεν είναι ανοιχτό βιβλίο που εύκολα μπορεί να το διαβάσει κανείς. Ο άλλος Αντώνης στον ελεύθερο χρόνο του θα παίζει μπάλα με τον γιο του Κωνσταντίνο, κρατώντας τη θέση του τερματοφύλακα. Θα διαβάζει ποίηση, που είναι ο αγαπημένος τρόπος ξεκούρασής του, θα είναι στο ταβερνάκι του « Βασίλη» και θα τρώει παρέα με την Γεωργία, θα είναι μέσα στη βάρκα του φίλου του, ψαρά από την Πύλο και θα ανοίγονται για ψάρεμα μέχρι το νησάκι Σφακτηρία

Α.Τσίπρας: Εξω απο συμβάσεις και κανόνες

















Δεν βάζει στο κρασί του νερό. Τα καλούπια που προσπάθησαν να του βάλουν οι Μικρασιάτες γονείς του δεν ήταν για αυτόν. Απο τα μαθητικά του χρόνια εκδήλωσε την αγάπη του για την ιδεολογία και τις πρακτικές της Αριστεράς.Την ίδια περίοδο γνώρισε και τη γυναίκα του την 38 χρονη ηλεκτρολόγο μηχανικό Μπέτυ Μπαζιάνα. Ανατρεπτική και η σχέση του μαζί της, καθώς προτίμησαν αντί του «νυφικού» το Σύμφωνο Σύμφωνο Συμβίωσης. Έχουν αποκτήσει μαζί τον 2,5 ετών Παύλο, ενώ μια βδομάδα μετά της εκλογές της 17ης Ιουνίου έρχεται και το δεύτερο αγοράκι τους.
















Το έθνικ στοιχείο που αποπνέει η Αθήνα κι η ομορφιά του δεν έπαψε ποτέ να ακολουθεί την καθημερινότητα του κ. Τσίπρα Ετσι τα μπαράκια που παίζουν τζαζ και ροκ αποτελούν ακόμα την καθημερινότητά του.Σε ένα απο αυτά εκεί στο Μεταξουργείο γνώρισε και τον Γρηγόρη Ψαριανό.


Ευ.Βενιζέλος: Το «παιδί θαύμα» που ήταν πάντα για τα δύσκολα























Αποτελεί εγγύηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει και στο ΠΑΣΟΚ. Εύστροφος, ρήτορας αλλά και παιδί θαύμα ήταν οι χαρακτηρισμοί που ακολουθούσαν τον Βενιζέλο στα μαθητικά του χρόνια. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος με καταγωγή από την Εύβοια την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ιδιαίτερη πατρίδα του κατά την πρόσφατη ομιλία του που πραγματοποίησε εκεί.

Πηγή: Eθνος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ