H Κεφαλονίτισσα Θάλεια Προκοπίου στο Dancing with the Stars!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 10:00

H Κεφαλονίτισσα Θάλεια Προκοπίου στο Dancing with the Stars!

Η Κεφαλονίτισσα Θάλεια Προκοπίου θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Dancing with the Stars 5. Οι 14 συμμετέχοντες θα είναι οι: Χριστίνα Αλούπη, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Καρρά, Ελισάβετ Σπανού, Θάλεια Προκοπίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Θανάσης Βισκαδουράκης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Τριαντάφυλλος, Θάνος Πετρέλης και Νίκη Κάρτσωνα.

Η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της παρουσιάστριας. H Γκαλένα Βελίκοβα, o Αλέξης Κωστάλας, o Γιάννης Λάτσιος και h Κάτια Δανδουλάκη στην κριτική επιτροπή, η οποία θα πλαισιωθεί και από ένα ακόμη μέλος, τον περσινό συμμετέχοντα στο σόου Λάκη Γαβαλά. Φέτος, στα παρασκήνια τον παλμό θα δίνει ο Κώστας Μαρτάκης.

STAR ΘΑΛΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Αν και γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου στην Αθήνα, η ίδια δηλώνει "Κεφαλλονίτισσα", καθώς από εκεί κατάγεται η μητέρα της και είναι ο τόπος που λατρεύει. Είναι Αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και απόφοιτος των Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος φωτογραφίας της σχολής Α.Κ.Τ.Ο. και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Από μικρή λάτρευε την ηθοποιία και δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μαθητικές θεατρικές παραστάσεις.

 

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/thaleia_prokopioy.jpg

Τηλεοπτικά την έχουμε απολαύσει σε πολλές παραγωγές, όπως στη δραματική σειρά της ΕΤ1 "Τα Χρώματα της Αγάπης", στην καθημερινή σειρά του Mega "Για μια θέση στον ήλιο", στις σειρές "Μια αγάπη μια ζωή" και "Εντιμότατοι κερατάδες" στον Alpha, αλλά και στην τηλεταινία του AΝΤ1 "Παράδεισος για τρεις", σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

http://feelfamous.gr/v2/wp-content/uploads/2014/10/THaleia_prokopiou-Bladimir_Morotsko-Elisabet_Spanou-Hlias_Ladas-THanashs_Biskadourakhs-Euh_Semprou.jpg

Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε σημαντικές παραστάσεις όπως: "Οι μάγισσες του Σάλεμ" του Αρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία Ν. Χαραλάμπους, "Ο Ηλίθιος" του Φ. Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Ρ. Πατεράκη, "Ηλέκτρα" του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου, "Κάθε Δευτέρα χωρίζουμε" της Βίλης Σωτηροπούλου με σκηνοθέτη τον Γ. Μιχαηλίδη και τον περσινό χειμώνα στο έργο "Η γειτονιά των Αγγέλων" του Ι. Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Το 2007 παρουσίασε την εκπομπή της ΝΕΤ "Εμείς οι γυναίκες", μαζί με την Ρέα Τουτουντζή.

Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος της ρόλος ήταν αυτός της "Πρωθιέρειας" στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (2000-2004) σε χορογραφία Μαρίας Χορς αλλά και στις Τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαϊωάννου.

PARTENER

Bλαντιμίρ Μορότσκο

Στο DWTS 4, χόρευε με την Ευαγγελία Αραβανή και αποχώρησαν στο 9ο live.

Στο DWTS 3, ήταν ο παρτενέρ στην guest εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη.

Ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 8 ετών. Οι διακρίσεις του ξεκίνησαν το 1996 όταν κατέκτησε την 5η θέση στο Championship Ουκρανίας. Το 2009 σε διαγωνισμό ballroom στην Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση ενώ το 2012 στο Chervia Open στην Ιταλία κατέλαβε την 4η θέση. Στον Παγκόσμιο διαγωνισμό του Balckpool το 2013, εκπροσώπησε την Ελλάδα και πήρε την 26η θέση ανάμεσα σε 200 ζευγάρια. Είναι χορογράφος αλλά και χοροδιδάσκαλος.