Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μανιταριών από την Σία Λαδά!

Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που μπορούμε να το συνοδεύσουμε, με ρύζι πουρέ η πατάτες τηγανιτές, μπορούμε να το απολαύσουμε με μοσχαρίσιο κρέας ή κοτόπουλο.
Υλικά :
3-4 χοιρινά μπροζολάκια
1 κουτί μανιτάρια
2 κρεμμύδια,
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ρίγανη
Ελαιόλαδο, 2 κ.σ βούτυρο
Εκτέλεση :
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τα μπριζολάκια, να πάρουν Χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι, και προσθέτουμε τα μανιτάρια τα Κρεμμύδια και την σκελίδα το σκόρδο, τα σοτάρουμε και αφού μαραθούν. Προσθέτουμε τα μπριζολάκια, ανακατεύουμε αλατοπιπερόνουμε και Προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό μας, αφού εχουμε προσθεσει και το Βούτυρο μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας λίγο μαϊντανό και απολαμβάνουμε το πιάτο μας, με ρύζι η πατάτες τηγανιτές.
Καλή απόλαυση!