4 Πρωτότυπες Ιδέες Δώρου για την Κοπέλα σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 10:31

4 Πρωτότυπες Ιδέες Δώρου για την Κοπέλα σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κάθε σχέση για να παραμείνει ζωντανή χρειάζεται και τα δύο μέλη να εκφράζουν τα συναισθήματά τους ξεκάθαρα. Ειδικά όταν πρόκειται για θετικά και γλυκά συναισθήματα, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ακούς τον ή την σύντροφό σου να λέει ότι σ’αγαπάει.

Φυσικά, δεν χρειάζεται ούτε εσύ ούτε η σύντροφός σου να περιμένετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να μοιραστείτε ένα τόσο όμορφο και βαρυσήμαντο συναίσθημα.

Παρόλα αυτά, η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις τόσο με πράξεις όσο και με λόγια το πόσο πολύ αγαπάς το άτομο που είσαι σε σχέση. Αν, λοιπόν, προσπαθείς να βρεις τι δώρο θα πάρεις στην κοπέλα σου, είσαι στο σωστό άρθρο, αφού ακολουθούν 4 φοβερά δώρα που σίγουρα θα λατρέψει.

  1. Κόσμημα

Αν η κοπέλα σου αγαπάει την μόδα και την ενθουσιάζει το να πειραματίζεται και να πρωτοπορεί με τις εμφανίσεις της, τότε είναι μια έξυπνη κίνηση το να της αγοράσεις ένα κόσμημα, αφού όχι μόνο θα συμβάλεις στον εμπλουτισμό της συλλογής της αλλά επίσης θα της δείξεις ότι ξέρεις τι της αρέσει. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι είναι τα πιο συνηθισμένα δώρα κοσμημάτων. Για να μην της χαρίσεις απλά ένα συνηθισμένο δώρο, αναζήτησε ξεχωριστά χειροποίητα δώρα για γυναίκες, όπου τα σχέδια και τα υλικά είναι πρωτότυπα και δεν θα βρεις το ίδιο ακριβώς προϊόν σε εκατομμύρια άλλα μαγαζιά και αλυσίδες.

  1. Συνδρομή σε κάποια δραστηριότητα

Ένας ακόμα τρόπος για να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την προσέχεις και ότι την νοιάζεσαι είναι με το να πληρώσεις ένα μήνα μαθημάτων σε μια δραστηριότητα που πάντα λέει ότι θέλει να δοκιμάσει αλλά ποτέ δεν έχει τον χρόνο ή τα χρήματα. Αν για παράδειγμα συχνά λέει ότι θα ήθελε να ξέρει μια συγκεκριμένη ξένη γλώσσα ή να μπορούσε να παίζει κάποιο άθλημα, μπορείς να πληρώσεις τα μαθήματα ενός μήνα για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, ώστε επιτέλους να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

  1. Προσωποποιημένο δώρο

Τι πιο πρωτότυπο από το να φτιάξεις κάτι ειδικά για εκείνη; Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς εσύ ο ίδιος να δημιουργήσεις κάτι, αλλά η ιδέα σε αυτή την κατηγορία είναι να ζητήσεις από κάποιον ειδικό να πραγματοποιήσει για ιδέα που πιστεύεις ότι θα την εντυπωσιάσει. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως το να της πάρεις μια μπλούζα με το αγαπημένο της χρώμα και να πας σε ένα τυπογραφείο ή ένα φωτογραφείο και να ζητήσεις να σου τυπώσουν μια φωτογραφία σας πάνω στην μπλούζα. Μια πιο εντυπωσιακή ιδέα είναι να κατασκευάσεις ένα κόσμημα με την βοήθεια της Fasma Hellas. Μοιράσου εσύ την ιδέα σου για το σχέδιο και το υλικό του τέλειου κοσμήματος για την κοπέλα σου και ένας ειδικός θα σου το έχει έτοιμο.

  1. Εισιτήρια για ένα πολιτιστικό δρώμενο

Αν την κοπέλα σου την ενδιαφέρουν οι τέχνες, τότε ένα εισιτήριο σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης, σε μια έκθεση φωτογραφίας ή ζωγραφικής, σε μια θεατρική παράσταση ή σε μια ταινία είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει. Αυτό που θα εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ είναι αν την συνοδέψεις και εσύ σε αυτή την εκδήλωση, ώστε να μπορείτε να σχολιάσετε και τα όσα είδατε ύστερα μαζί.