Νικήστε την κυτταρίτιδα με... αλάτι: Δείτε πώς!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 12:51

Νικήστε την κυτταρίτιδα με... αλάτι: Δείτε πώς!

Κι όμως γίνεται!

Κυτταρίτιδα. Ναι, αυτός ο αιώνιος εχθρός. Όλες λίγο πολύ ξέρουμε βασικούς κανόνες για να την ξεφορτωθούμε. Ο βασικότερος όλων; Μακριά από το αλάτι. Είναι γεγονός. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε αλάτι προκαλούν κατακράτηση υγρών κι έτσι επιδεινώνουν το πρόβλημα.

Μήπως όμως τελικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αλάτι έξυπνα και μάλιστα προς όφελός μας; Μπορεί το αλάτι από εχθρός μας να γίνει φίλος μας; Η απάντηση είναι ναι. Πάμε να δούμε πώς:

Η απολέπιση είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μην ξεχνάτε να απολεπίζετε το σώμα σας ανά τακτά διαστήματα και φυσικά να εφαρμόζετε κατευθείαν αντικυτταριδικές κρέμες.

Διαδικασία: Βρέξτε το σώμα σας με ζεστό νερό. Πάρτε στα χέρια σας μια χούφτα χοντρό θαλασσινό αλάτι και κάνετε με αυτό μασάζ στα προβληματικά σημεία. Επιμείνετε για 3-4 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με δροσερό και ζεστό νερό (γρήγορες εναλλαγές). Με αυτόν τον τρόπο θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας. Τέλος, επιβάλλεται μασάζ με ειδική κρέμα. Δοκιμάστε το!

gr.news.yahoo.com