Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος στον INKEFALONIA103,9 : «Θα είναι μία καλή, αλλά δύσκολη τουριστική σεζόν»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 10:13

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος στον INKEFALONIA103,9 : «Θα είναι μία καλή, αλλά δύσκολη τουριστική σεζόν»

O Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" 

Στην εκπομπή του INKEFALONIA 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμος Τιμοθεάτος, αναφορικά με τις… προετοιμασίες για την έναρξη της τουριστικής σεζόν του 2020 στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Τιμοθεάτος, εκτίμησε πως η φετινή τουριστική σεζόν «θα είναι καλή τουριστική χρονιά, αλλά δύσκολη» και συνέχισε λέγοντας τα εξής : "Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, ωστόσο φέτος θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Καθώς μετά την πτώχευση της Thomas Cook, που μετέφερε πολλούς ελεύθερους πελάτες (είχαν κάνει κράτηση απο μόνοι τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες). Φέτος ναι μεν θα έχουμε πολύ κόσμο στην Κεφαλονιά, αλλά όχι τόσο σε μεμονωμένους τουρίστες". 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται – και στην Τουριστική Επιτροπή στην οποία συμμετέχει – όσον αφορά την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την έμφαση που πλέον δίνεται στον περιπατητικό τουρισμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Κρουαζιέρα και στο αν θα την επηρεάσει ο Κορονοϊός, στο BREXIT και πόσο αυτό θα παίξει φέτος ρόλο στις μετακινήσεις των Βρετανών, αλλά και στις δύο εξαιρετικές ημερίδες, που φέρνει η Ενωση

Ξενοδόχων στην Κεφαλονιά με το Σχολείο Τουρισμού On Tour 23 και 24 Μαρτίου, αλλά και το Σεμινάριο ΙΝΣΕΤΕ την επόμενη εβδομάδα.

Παρακάτω ακούστε ολόκληρη την συνέντευξή του




00 inkefalonia general ad 300X250