Βραβείο στη Ζάκυνθο για το πολυτελέστερο ξενοδοχείο της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 09:54

Βραβείο στη Ζάκυνθο για το πολυτελέστερο ξενοδοχείο της Ευρώπης

Το βραβείο του Καλύτερου Πολυτελούς Ξενοδοχείου στην Ευρώπη για Ταξίδι του Μέλητος απονεμήθηκε στο The Lesante Luxury Hotel & Spa στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, στη διάρκεια τελετής των World Luxury Hotel Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2015 στο Χονγκ Κονγκ.

Τα World Luxury Hotel Awards αποτελού αναγνωρισμένο παγκόσμιο οργανισμό που προσφέρει αναγνώριση σε πολυτελή ξενοδοχεία για τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάδης και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν στους επισκέπτες τους. 

Τα βραβεία παρουσιάζονται σε 55 διαφορετικές κατηγορίες πολυτελών ξενοδοχείων μιας χώρας, ηπείρου και παγκοσμίως. 

Οι βραβευθέντες επιλέγονται από τις ψήφους του κοινού, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την πραγματική αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης του προσωπικού.

"Με περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία από 145 χώρες να συμμετέχουν στη διαδικασία το 2015, τα βραβεία σηματοδοτούν ένα ορόσημο επίτευξης στόχων για το ξενοδοχείο μας και είναι εξαιρετική τιμή και προνόμιο που επιλεχθήκαμε για αυτό το βραβείο. Θα θέλαμε δε να ευχαριστήσουμε το κοινό για τις ψήφους τους καθώς και το προσωπικό που συνεχίζει να πασχίζει για υπηρεσίες αριστείας", αναφέρει το ξενοδοχείο σε ανακοίνωσή του.

Όπως εξηγεί η διοίκηση, "λάβαμε μέρος στον διαγωνισμό, στην προσπάθεια μας να προωθήσουμε το τουριστικό προϊόν της Ζακύνθου, και λάβαμε το συγκεκριμένο βραβείο θέτοντας την ξενοδοχειακή μονάδα μας ως κομβικό πυλώνα ενίσχυσης της αναπτυξιακής διαδικασίας".

tornosnews

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250