Η διάσημη Ταξιδιωτική Δημοσιογράφος κ.Joanna Booth στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 06:53

Η διάσημη Ταξιδιωτική Δημοσιογράφος κ.Joanna Booth στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, υποδέχθηκαν την διάσημη Ταξιδιωτική Δημοσιογράφο κ.JoannaBooth.

Την κ.Booth, που είναι Στέλεχος του διεθνούς Ταξιδιωτικού Εκδοτικού Οργανισμού TravelWeeklyGroupκαι βρίσκεται στο Νησί σε ταξιδιωτική αποστολή, συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Στην συνάντηση Εργασίας, που ακολούθησε η κ.Booth ενημέρωσε για τις άριστες εντυπώσεις που απεκόμισε από την παραμονή της στο Νησί το οποίο επισκεπτόταν για πρώτη φορά και ευχαρίστησε για την φιλοξενία και υποδοχή.

Ο κ.Κεκάτος, επεσήμανε τον ουσιαστικό ρόλο της αντικειμενικής Δημοσιογραφίας, όπου θα καταγράφεται η ρεαλιστική εικόνα του Νησιού, χωρίς παραπλανητικές καταστροφολογίες και ευχαρίστησε για την σημαντική συμβολή της κ.Boothστην Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.

Τέλος ο κ.Παρίσης, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα της Δημοτικής Αρχής, ως συμβολική ένδειξη σεβασμού στην διακεκριμένη Δημοσιογράφο και υπογράμμισε την αξία της προβολής του Νησιού στο TravelWeekly.

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250