Ιταλική… πασαρέλα από αυτοκίνητα αντίκες στο Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 14:11

Ιταλική… πασαρέλα από αυτοκίνητα  αντίκες στο Αργοστόλι!

Ζαλιστήκαμε! Ήταν τόσα τα πανέμορφα αμάξια μιας άλλης εποχής που είδαμε μαζεμένα στο Αργοστόλι, που μας έπιασε ίλιγγος. Οι γείτονες Ιταλοί αποφάσισαν να πάρουν τις αντίκες τους και να κάνουν μία βόλτα από το νησί μας και ο Δήμος με τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Βαγγέλη Κεκάτο αποφάσισε να τους ξεναγήσει! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Οι ιταλοί ξεκίνησαν την πορεία τους από ξενοδοχείο στη Λάσση, έκαναν στάση στο μνημείο πεσόντων Ιταλών της Μεραρχίας του Άκουι και εν συνεχεία κατέβηκαν στο μπαστούνι όπου παρέταξαν τα συλλεκτικά τους αμάξια.
Κατά τη διαδρομή, σχεδόν όλοι όσοι τους έβλεπαν να περνούν από μπροστά τους, έμεναν με... ανοικτό το στόμα και με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό τους έδειχναν ότι την αποδοχή τους στο νησί της Κεφαλονιάς.

Ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος δήλωσε σχετικά με την άφιξη των Ιταλών αυτοκινητιστών: «Αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα που έρχεται στο νησί μας αυτή η ομάδα των Ιταλών με τις αντίκες, διότι προωθούμε και τον αυτοκινητιστικό τουρισμό. Το νησί μας προσφέρεται γι αυτές τις δραστηριότητες, γιατί έχει διαδρομές πανέμορφες. Μας δίνεται η δυνατότητα η δυνατότητα να τους ξεναγήσουμε στο νησί μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς και στο πρόσωπο του κ. Παναγιώτη Φιλίππου, όλους τους αστυνομικούς γιατί με σεβαστό και με αγάπη για το νησί βοηθούν ώστε κυκλοφοριακά να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα».

https://www.youtube.com/watch?v=ANwQ9GRjHCs

{phocagallery view=category|categoryid=98}




16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250