Στις εκλογές ψηφίζουμε… easyJet!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 20:13

Στις εκλογές ψηφίζουμε… easyJet!

Μια προσπάθεια χρόνων, έγινε σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2012 πραγματικότητα! Και η easyJet, αυτός ο αεροπορικός Κολοσσός πτήσεων χαμηλού κόστους, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Κατ' ευθείαν από το Γκάτγουικ του Λονδίνου και γεμάτη με 155 επιβάτες (στην συντριπτική πλειοψηφία τους Άγγλοι τουρίστες), η easyJet δίνει από σήμερα το δικό της ξεχωριστό χρώμα στον τουρισμό του νησιού μας.

Παρόντες στην πρώτη ιστορική άφιξη ήταν ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σπύρος Γαλιατσάτος, και το μέλος του δ.σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Φυσικά στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής. Τους πρώτους επιβάτες της easyJet στην Κεφαλονιά, υποδέχθηκαν κοπέλες από το Λύκειο Ελληνίδων, οι οποίες πρόσφεραν παραδοσιακές μάντολες και ποτό τριαντάφυλλο.

Β. Κεκάτος: «Ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα»

«Θέλω να δηλώσω τον ενθουσιασμό μου και την συγκίνησή μου γιατί ένα όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα. Χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους όπως τον κύριο Μιχαλάτο, τον κύριο Γαλιατσάτο και την κυρία Ατσάρου, οι οποίοι υπέγραψαν αυτό το όνειρο για να γίνει πραγματικότητα. Και η επιθυμία του κυρίου Παρίση να έρθει η easyJet , τώρα τη βλέπουμε μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κυρία Τζούλη Γιαχαλή, η οποία έκανε όλη την προεργασία για να δούμε το όνειρο να φτάνει στο σημείο της υπογραφής και βλέπουμε σήμερα τον κόσμο σε ένα γεμάτο αεροπλάνο. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα» ήταν τα λόγια του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Κεκάτου.

Θ. Μιχαλάτος: Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος τόνισε για την σημαντικότητα της easyJet στον τουρισμό του νησιού: «Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για τον τουρισμό και την ανάπτυξη που περιμένουμε για το νησί της Κεφαλονιάς. Η easyJet πέταξε γεμάτη. Ελπίζουμε να πατάει γεμάτη προς την Κεφαλονιά και με ακόμα μεγαλύτερα αεροπλάνα όλη την τουριστική σεζόν. Ήρθα εδώ να εκπροσωπήσω τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν. Πρέπει την προσπάθεια αυτή που κάνουμε με τις εταιρίες χαμηλού κόστους να την στηρίξουν όλοι οι επαγγελματίες του νησιού. Εύχομαι σε όλους καλή σεζόν και με αισιοδοξία να ατενίσουμε το μέλλον για την Κεφαλονιά».

{phocagallery view=category|categoryid=68}




00 inkefalonia general ad 300X250