Athens Ledra Hotel από την 1η Ιανουαρίου 2014 το Athens Ledra Marriott

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 19:33

Athens Ledra Hotel από την 1η Ιανουαρίου 2014 το Athens Ledra Marriott

«Athens Ledra Hotel» θα ονομάζεται από την 1η Ιανουαρίου 2014 το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, που διαχειρίζονταν η αλυσίδα Marriott International έως τις 31/12/2013. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. θα διαχειρίζεται η ίδια και θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού.

Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να διατηρήσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και πέρα, ενώ δεσμεύεται να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της  διατηρώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Υστερα από τη μη ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης του ξενοδοχείου, μεταξύ της οικογένειας Παρασκευαΐδη, ιδιοκτήτριας της πολυτελούς μονάδας και της διεθνούς αλυσίδας Marriott, όπως ανακοινώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, η ιδιοκτήτρια εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε επαφές και αναζήτηση  νέας συνεργασίας με hotel operators.

Το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα ξενοδοχειακά και ταξιδιωτικά κανάλια κρατήσεων, ενώ υπό τη νέα διεύθυνση θα απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και σε άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέροντας παροχές όπως ευρύχωρα δωμάτια, άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, πισίνα με πανοραμική θέα του Παρθενώνα, γυμναστήριο και σάουνα.
 
TO BHMA



00 inkefalonia general ad 300X250