Διαφημιστική ιστοσελίδα Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 17:53

Διαφημιστική ιστοσελίδα Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι είναι έτοιμη η διαφημιστική ιστοσελίδα www.greekapartments.gr και μπορείτε και εσείς παράλληλα να ενημερώνετε τα μέλη σας ώστε στο εξής να καταχωρούνται στο δυναμικό κεντρικό διαφημιστικό τμήμα του νέου ΚΠΣ της Συνομοσπονδίας μας.

Σας παρακαλούμε να ενημερώνετε επαρκώς τους συναδέλφους κατά την διαδικασία έκδοσης τιμοκαταλόγων για τη δυνατότητα καταχώρησής τους στο διαφημιστικό site Greek apartments.gr.

Βασικός μας στόχος είναι πολύ σύντομα να αναδείξουμε το Greek apartments σε δυναμικό εργαλείο προώθησης των επιχειρήσεών μας στη διεθνή αγορά με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων των επιχειρήσεων μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για μια ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα είναι να αναγράφονται η επωνυμία της επιχείρησης, το τηλέφωνο, το φαξ, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και η ιστοσελίδα (website) της επιχείρησης.

Προτείνουμε το κόστος της φιλοξενίας κάθε επιχείρησης στη διαφημιστική ιστοσελίδα να ανέρχεται στα δέκα (10) ευρώ ετησίως, από τα οποία ένα ποσοστό θα παραμένει στα ταμεία των ομοσπονδιών σας και ένα ποσοστό θα προορίζεται στη Συνομοσπονδία για τα έξοδα προβολής.

Η Συνομοσπονδία αναλαμβάνει την ευθύνη της προώθησης της διαφημιστικής ιστοσελίδας, στο διαδίκτυο, σε τουριστικούς πράκτορες, σε διεθνείς εκθέσεις και όπου αλλού αναδυθεί ευκαιρία προβολής.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                       ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ