Σύλλογος Καταλυμάτων Λειθαθού σχετικά με τα Δημοτικά τέλη τους χειμερινούς μήνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 09:34

Σύλλογος Καταλυμάτων Λειθαθού σχετικά με τα Δημοτικά τέλη τους χειμερινούς μήνες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι σχετικά με την πορεία του αιτήματος μας για «εφαρμογή του νόμου (429/1976 αρ. 71251/78/19-12-2007) για την απαλλαγή των επιχειρήσεων μας από τα Δημοτικά τέλη τους 6 χειμερινούς μήνες».

Η αίτηση έχει κατατεθεί από 29/11/2011 με αριμθ. πρ. 50759 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς στην τότε υπεύθυνη Κα Πυλαρινού-Πετράτου Μαρία.

Η προφορική απάντηση του έλαβα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα ήταν:

ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τη διαδικασία με όλα τα δικαιολογητικά η κάθε επιχείρηση, δηλαδή να συμπληρώσουμε την υπεύθυνη δήλωση, τα ακριβή τετραφωνικά και ότι άλλο αναφέρεται εκεί.

Διαισθάνομαι ότι για μια ακόμη φορά υπεκφύγουν για να κερδίσουν χρόνο, αφού το αίτημά μας είναι αυτονόητο και δίκαιο ιδιαίτερα στις ημέρες μας που η πολιτείας έχει «φορτώσει» τις επιχειρήσεις μας το χαράτσι και όλες τις άλλες φορολογίες.

Σας παρακαλώ λοιπόν όλους, ακόμη και αν ακούγεται βαρετό, να ακολουθήσουμε και αυτή την «οδηγία» προκειμένου να είμαστε 100% και να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση.

Εγώ από τη μεριά μου θα παρακολουθώ την εξέλιξη και θα σας ενημερώνω. Καταλαβαίνω ότι ήδη έχει καθυστερήσει η υπόθεση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την 1η Νοέμβρη, χωρίς άλλη αναβολή.

Να πάμε επομένως στο γραφείο της ομοσπονδίας να πάρουμε τα δικαιολογητικά, να τα συμπληρώσουμε και να συγκεντρώσουμε ξανά σ' ένα φάκελο για να τα προσκομίσουμε στο Δήμο.

Αν δεν έχουμε ακόμη και με αυτόν τον τρόπο κάποιο άμεσο αποτέλεσμα εντός του Απρίλη, τότε θα κάνουμε παρέμβαση απευθείας στο δημοτικό συμβούλιο για μια ξεκάθαρη απάντηση.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Ευχαριστώ,

Μαρίνα Γαλιατσάτου

Πρόεδρος του Συλλόγου




00 inkefalonia general ad 300X250