Η πρώτη πτήση low cost εταιρίας στην Κεφαλονιά είναι πραγματικότητα!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 14:39

Η πρώτη πτήση low cost εταιρίας στην Κεφαλονιά είναι πραγματικότητα!

Μια προσπάθεια χρόνων είναι πλέον πραγματικότητα. Η πρώτη πτήση low cost εταιρίας ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην τουριστική κίνηση του Νησιού.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η πτήση της Ryanair από το Μπέργκαμο της Ιταλίας, κατέφτασε στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και μαζί της έφερε και τους πρώτους Ιταλούς τουρίστες. Ναι, από τις 2 Απριλίου οι Ιταλοί τουρίστες βρίσκονται για διακοπές στο νησί μας, γεγονός που πριν λίγα χρόνια ήταν ασύλληπτο!

«Μπέργκαμο - Κεφαλονιά με 12 ευρώ!»

Η κα Κατερίνα Δήμα ήταν μέσα στους επιβάτες της πρώτης αυτής πτήσης και μας εξηγεί τα προνόμια που είχε : «Ήταν μία πάρα πολύ καλή πτήση, μέσα στα πλαίσια του χρόνου της με εύκολο το check in. Το check in με το κομπιούτερ που κάνει η Ryanair είναι καταπληκτικό. Το Μπέργκαμο έχει ένα καταπληκτικό αεροδρόμιο και είναι μια πολύ ωραία πόλη και ουσιαστικά σε μιάμιση ώρα είσαι στο κέντρο της Ευρώπης.

 4029047

Το εισιτήριο από το Μπέργκαμο κόστισε 12 ευρώ! Εγώ βρήκα ένα καταπληκτικό οικονομικό πακέτο Παρίσι - Μπέργκαμο – Κεφαλονιά για δύο άτομα και όλους τους φόρους 80 ευρώ! Το αεροπλάνο είχε κυρίως Ιταλούς μέσα. Εγώ έχω ένα ξενοδοχείο στα Φαρακλάτα και έχω κρατήσεις Ιταλών από τον Γενάρη . Σε προηγούμενες χρονιές δεν υπήρχαν αυτές οι κρατήσεις και πιστεύω ότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Θα βοηθήσει πολύ όλο αυτό».

Κλείνοντας η κ. Δήμα μας έκανε ένα σχόλιο για το αεροδρόμιο: «Θέλω να πω ότι οι τουαλέτες του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς είναι απαράδεκτες. Και δεν μιλάω σε επίπεδο καθαριότητας. Μιλάω σε επίπεδο συντήρησης. Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη, αυτό το χάλι δεν υπάρχει πουθενά. Οι τουαλέτες χρειάζονται επειγόντως συντήρηση».




00 inkefalonia general ad 300X250