Απολογισμός δράσεων 2021 Τουριστικής Επιτροπής Δ. Αργοστολίου: Με μεθοδικότητα φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 10:49

Απολογισμός δράσεων 2021 Τουριστικής Επιτροπής Δ. Αργοστολίου: Με μεθοδικότητα φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα!

Με μεθοδικότητα η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου προσπαθεί από την στιγμή που ανέλαβε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή την «Τουριστική προβολή του νησιού μας, εν μέσω πανδημίας».

Όμως, όπως καταλάβαμε στον Απολογισμό Δράσεων Τουριστικής Προβολής 2021, κατά την συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου δια ζώσης στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης, τα βήματα που έχουν γίνει είναι πολλά και μεγάλα!

Παρά τις δυσκολίες, παρά το παγκόσμιο «φρενάρισμα» του τουρισμού εξαιτίας της Πανδημίας του Κορονοϊού.

Τις δράσεις ανέλυσε ο προϊστάμενος Αυτοτελούς Tμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης Σταύρος Κορκός - Κουρής, ενώ ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, αναφέρθηκε στις δράσεις τονίζοντας πως: «Η δράση μας είναι πλούσια και έχουμε βρει τον παλμό που ζητάει ο τουρισμός. Η τουριστική επιτροπή και ο δήμος κάνουν καλά την δουλειά του» ενώ εξέφρασε και κάποια παράπονα πώς «φέτος κλείσανε νωρίς τα Ξενοδοχεία και έτσι δεν μπόρεσε να έρθει περισσότερος κόσμος στο νησί».

DSC 0015

Όπως θα δείτε και στις δράσεις τις οποίες σας παρουσιάζουμε παραπάνω, τα περισσότερα απ’ όσα είχαν σχεδιαστεί για την προβολή της Κεφαλονιάς, υλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό άλλωστε επεσήμανε και ο περιφερειακός σύμβουλος τ. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος τόνισε πώς: «O Δήμος Αργοστολίου έκανε μεγάλα βήματα και είναι προς τιμήν του που έρχεται και ενημερώνει τι έγινε και τι δεν έγινε. Οι κινήσεις του στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ήταν εύστοχες. Όσα έγιναν είναι καλά και όσα δεν έγιναν θέλουν και κάποια ωρίμανση και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν το 2022. Τα βίντεο που έγιναν για την Κεφαλονιά είναι μεγάλη υπόθεση και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα παρουσιάσουμε σε workshops και εκθέσεις ή στο διαδίκτυο».

Άπαντες οι συμμετέχοντας χαιρέτησαν την νέα πτήση από Παρίσι προς την Κεφαλονιά, από το διεθνές αεροδρόμιο του Ορλί, που πιστώνεται ως μία ακόμα επιτυχία από την τουριστική επιτροπή. Παράλληλα, ακούστηκαν προτάσεις για δράσεις τουριστικής προβολής για το 2022, οι οποίες και θα αναλυθούν εκτενέστερα σε επόμενες συνεδριάσεις της Τουριστικής Επιτροπής. 

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω αναλυτικά η παρουσίαση του απολογισμού δράσεων.

 

TOURISTAPOLOGISMOS

TOURIST1TOURIST2TOURIST3TOURIST4TOURIST5TOURIST6TOURIST7TOURIST8TOURIST9TOURIST10

touur6

TOURIST11TOURIST12TOURIST13TOURIST14TOURIST15




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250