Θεόφιλος από την WTM: "Σημαντική η παρουσία της Κεφαλονιάς στην έκθεση - Το 2022 θα είναι εξίσου καλό με το 2019"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 10:49

Θεόφιλος από την WTM: "Σημαντική η παρουσία της Κεφαλονιάς στην έκθεση - Το 2022 θα είναι εξίσου καλό με το 2019"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε από το Λονδίνο όπου συμμετέχει στην έκθεση World Travel Market, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Για την συμμετοχή στην έκθεση τόνισε: «Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από την πρώτη μετά τον Κορονοϊό δια ζώσης έκθεση που γίνεται στην Αγγλία. Έχει σημαντική συμμετοχή η Κεφαλονιά στην έκθεση. Η Κεφαλονιά εκπροσωπείται από πολλά άτομα και είναι καλά τα μηνύματα που έχουμε για το 2022. Έχουμε επαφές με την ΤUI και την JET2. Πιστεύω ότι το 2022 θα είναι εξίσου καλό με αυτό που ήταν το 2019 στην Κεφαλονιά.

Η χώρα μας έχει κάνει συμφωνίες με σημαντικές εταιρίες και καλέσαμε τον Υπουργό Τουρισμού να έρθει στην Κεφαλονιά με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν για να έρθει στην Κεφαλονιά και να υποδεχθούμε μαζί το πρώτο αεροσκάφος.

Επεσήμανε παράλληλα: «Όσον αφορά τα παράπονα που μας εκφράζουν οι εταιρίες, θα ήθελαν περισσότερα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ και για κάποιους λίγους κακούς επαγγελματίες ΤΑΞΙ που έχουν κάποια παράπονα, Θα προσπαθήσουμε να συναντηθούμε με φορείς του τουρισμού και να τα λύσουμε. Οι επισκέπτες πάντως από την Κεφαλονιά είναι ευχαριστημένοι. Μας είπαν ότι τρώνε καλά. Βρίσκουν καλό φαγητό σε πολύ καλές τιμές».

Ο κ. Μιχαλάτος σχολίασε και την … πολιτική που ενιαία θα πρέπει να ακολουθεί η Κεφαλονιά στο κομμάτι του τουρισμού: «Βγήκε ένα νέο φυλλάδιο από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την Κεφαλονιά να γράφεται με C και όχι με K όπως γράφεται στο φυλλάδιο του Δήμου Αργοστολίου. Πρέπει να αποφασίσουμε και να βάλουμε κανόνες και να τους υπηρετούμε πιστά».

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Αργοστολίου τόνισε «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην δουλειά που κάνουν και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης και η Μαρίνα Βεργωτή, αλλά και όλα τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής».

Παρακάτω ακούστε το ηχητικό:

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-263935516?si=13572aca02f24f0fbc61858094995af7}

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250