Εφαρμογή για Android φωτογραφίζει τον κλέφτη του κινητού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 11:14

Εφαρμογή για Android φωτογραφίζει τον κλέφτη του κινητού

Μία νέα εφαρμογή για Android smartphones από την εταιρεία ασφαλείας Kaspersky φροντίζει να σας φέρει πιο κοντά στο χαμένο ή κλεμμένο σας τηλέφωνο, γνωστοποιώντας σας την ακριβή του τοποθεσία και φωτογραφίζοντας αυτόν που το κρατά στα χέρια του!


Αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι να σας παρέχει πρόσβαση στη μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου από όπου μπορείτε να φωτογραφίσετε τον κλέφτη. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες στο Internet μέσω της εφαρμογής ή να τις αποστείλετε σε μια προκαθορισμένη διεύθυνση email. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι εξαιρετικά χρήσιμη και σε περιπτώσεις που το τηλέφωνο σας δεν έχει κλαπεί αλλά δε θυμάστε πού το έχετε βάλει.

Επιπλέον μπορείτε να εντοπίσετε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας (κάνοντας χρήση GPS, GSM/WiFi και Google Maps), να ενημερωθείτε για τις πρόσφατες ενέργειες του κλέφτη και να μάθετε αν η κάρτα SIM σας έχει απομακρυνθεί ή αντικατασταθεί.

Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play στα €4.95 και να την έχετε για ένα χρόνο έναντι συνδρομής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

techgear




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250