Αυτό είναι το νέο iPhone 5

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 07:53

Αυτό είναι το νέο iPhone 5

Αποκαλυπτήρια για τη νέα συσκευή iPhone 5 έκανε σήμερα το απόγευμα η εταρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών της Apple, η οποία παρουσίαζε μια πιο λεπτή και πιο ελαφριά εκδοση του προηγούμενου μοντέλου της, ευελπιστώντας ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο.Αυτό είναι το νέο iPhone 5

Το νέο μοντέλο της iPhone χαρακτηρίστηκε ως «ένα πραγματικό στολίδι» από τους υπεύθυνους της εταιρείας που έκαναν την παρουσίαση στο Yerba Buena Center of the Arts, στo Σαν Φραντσίσκο της Καλιφόρνιας.

Το iPhone 5 έρχεται με μια οθόνη τεσσάρων ινστών, μεγαλύτερη από την έκδοση του iPhone 4S, που επιτρέπει τη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών με ανάλυση 28 megapixel.

Είναι λεπτότερο κατά 18% καθώς έχει πάχος μόλις 7,6 mm. Είναι ελαφρύτερο, ζυγίζοντας μόλις 112 γραμμάρια.

O επεξεργαστής του Α6 είναι δύο φορές πιο δυνατός και λίγο μικρότερος από τον Α5 του iPhone 4S και υποστηρίζει ταχύτατη συνδεσιμότητα μέσω της τεχνολογίας Ultra Fast Wireless.

Η μπαταρία του smartphone θα έχει ικανότητα αντοχής 8 ωρών συνομιλίας μέσω 3G, μέχρι 10 ώρες σε αναπαραγωγή βίντεο, 40 ώρες μουσικής, ή 225 ώρες Standby mode.

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1080p και 720p FaceTime με face detection, ενώ στη συσκευή υπάρχουν πλέον ενσωματωμένα τρία μικρόφωνα.

Το νέο iPhone 5 θα αρχίσει να πωλείται στις 21 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Η τιμή του θα αρχίζει από τα 199 δολάρια, ενώ κάποια μοντέλα με επιπλέον μνήμη θα πωλούνται έναντι 299 και 399 δολαρίων.

h

ΕΘΝΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250