Χάρτες Google : Σημαντικές αναβαθμίσεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 08:23

 Χάρτες Google : Σημαντικές αναβαθμίσεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες

Η Google φαίνεται να έχει βάλει στόχο να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε σπιθαμή της Γης, καθώς σήμερα ανακοίνωσε μεγάλες αναβαθμίσεις σε χάρτες πολλών χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Η διαδικασία της αναβάθμισης έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί χρήστες από σήμερα μπορούν να πλοηγηθούν στους ανανεωμένους χάρτες της εταιρείας.

Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται κυρίως στη βελτίωση της ακρίβειας των χαρτών, καλύτερη σχεδίαση των ακτών αλλά και των υδάτινων περιοχών. Επιπλέον έχουν συμπληρωθεί/τροποποιηθεί με πιο ακριβείς ονομασίες αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, αεροδρόμια, πανεπιστήμια αλλά και πλατείες. Έχουν συμπληρωθεί περισσότερα 3D κτίρια και ονομασίες αμέτρητων περιοχών που μέχρι σήμερα ήταν κενές. Προστέθηκαν επίσης λεπτομερέστερες διαδρομες πλοίων, ονόματα μικρών οδών ενώ πλέον υπάρχει καλύτερος διαχωρισμός των εθνικών αυτοκινητοδρόμων με τους απλούς δρόμους.

Όπως αναφέρει η Google το τελικό αποτέλεσμα προσδίδει καλύτερη αισθητική στους χάρτες σε συνδυασμό με ευκολότερη πλοήγηση σε διάφορα μέρη. Οι αναβαθμισμένοι χάρτες εκτός από την Ελλάδα επεκτείνονται και σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα στην Κροατία, Τσεχία, Ιταλία, Ιρλανδία, στην Πόλη του Βατικανού και τη Σινγκαπούρη. Σε περίπτωση που σημειωθούν λανθασμένες ή ανακριβείς πληροφορίες η Google έχει προσθέσει το κουμπί αναφοράς προβλήματος για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση του προβλήματος.

google-latlong.blogspot.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ