Δυνατότητα επεξεργασίας στα σχόλια προσθέτει το Facebook

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 12:27

Δυνατότητα επεξεργασίας στα σχόλια προσθέτει το Facebook

Μέχρι σήμερα η δυνατότητα επεξεργασίας των σχολίων που αφήνετε στο Facebook περιοριζόταν σε μερικά δευτερόλεπτα μετά την αρχική τους δημοσίευση.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η επεξεργασία των σχολίων ενός μέλους επεκτείνεται χωρίς να υπάρχει πλέον κάποιος χρονικός περιορισμός δίνοντας τη δυνατότητα διόρθωσης τυχόν λαθών κατά τη δημοσίευση. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ισχύει μόνο για τα σχόλια και όχι για την αρχική δημοσίευση για την οποία παραμένει μόνο η διαγραφή ως επιλογή. Για την επεξεργασία χρειάζεται να πατήσετε μόνο το εικονίδιο με το μολύβι στη πάνω δεξιά γωνία του μηνύματος σας όταν και θα εμφανιστούν οι επιλογές Επεξεργασία/Διαγραφή ενώ στο μήνυμα θα εμφανιστεί σχετική ενημέρωση ότι έχει επεξεργαστεί.

Επιπλέον το Facebook προσθέτει και τη δυνατότητα εμφάνισης του ιστορικού ενός μηνύματος κάνοντας έτσι ορατές σε όλους τους ενδιαφερόμενους ακριβώς τις αλλαγές που έχουν γίνει σε κάποιο σχόλιο και να αποφευχθεί έτσι τυχόν κακόβουλη χρήση.

Η επεξεργασία σχολίων κάνει την εμφάνιση της σταδιακά στους λογαριασμούς των μελών του Facebook ανά τον κόσμο.

insomnia.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250