Ξεκινά η προαιρετική συνδρομή σε Facebook και Instagram

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 07:58

Ξεκινά η προαιρετική συνδρομή σε Facebook και Instagram

Ποια είναι τα ποσά για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, χωρίς διαφημίσεις.

Ξεκινούν τα προαιρετικά πακέτα συνδρομής για τους χρήστες του Facebook και του Instagram, στην Ευρώπη, για όσους δεν επιθυμούν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους.

Η Meta Platforms ανακοίνωσε σήμερα, ότι από τον Νοέμβριο, οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης έναντι 9,99 ευρώ (10,574 δολάρια) το μήνα, όταν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή 12,99 ευρώ το μήνα, μέσω εφαρμογών για Apple και Android,

«Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024, θα ισχύει πρόσθετη χρέωση 6 ευρώ / μήνα στο διαδίκτυο και 8 ευρώ /μήνα σε iOS και Android, για κάθε πρόσθετο λογαριασμό που περιλαμβάνεται στο Κέντρο λογαριασμών ενός χρήστη», συμπληρώνει η Meta.

Η Meta θα συνεχίσει να προσφέρει τα κοινωνικά δίκτυα με διαφημίσεις σε αυτές τις αγορές χωρίς επιπλέον χρέωση.

«Για να συμμορφωθούμε με τους εξελισσόμενους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, εισάγουμε μια νέα επιλογή συνδρομής στην ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία. Τον Νοέμβριο, θα προσφέρουμε στα άτομα που χρησιμοποιούν το Facebook ή το Instagram και διαμένουν σε αυτές τις περιοχές την επιλογή να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτές τις εξατομικευμένες υπηρεσίες δωρεάν με διαφημίσεις ή να εγγραφούν συνδρομητές για να σταματήσουν να βλέπουν διαφημίσεις. Όσο οι άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι, οι πληροφορίες τους δεν θα χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Meta.

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250