Η μεγάλη αλλαγή στα video του Instagram

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 10:45

Η μεγάλη αλλαγή στα video του Instagram

 Μια νέα δυνατότητα προστίθεται για τους χρήστες του Intagram. Αυτόματοι υπότιτλοι στα video της εφαρμογής σε ορισμένες γλώσσες με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης.

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram συνεχίζει την προσθήκη νέων λειτουργιών.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής Adam Mosseri, πολύ σύντομα θα βλέπουμε αυτόματα υπότιτλους στα videos σε ορισμένες γλώσσες (όχι τα Ελληνικά) και με τον καιρό, όσο δηλαδή εκπαιδεύεται ο αλγόριθμος και χρησιμοποιούν τη λειτουργία οι χρήστες, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες.

Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα χέρια των δημιουργών, οι οποίο μέχρι πρότινος έπρεπε να περνούν χειροκίνητα τους υπότιτλους στα videos τους. Φυσικά επωφελούνται ακόμη περισσότερο οι χρήστες που έχουν προβλήματα ακοής και αυτοί που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα videos με ήχο για διάφορους λόγους.

Σύμφωνα με το Techgear το ανταγωνιστικό TikTok έχει ενσωματώσει αυτόματους υπότιτλους στην υπηρεσία του από τον περασμένο Απρίλιο. Επομένως, ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει κάτι ανάλογο και στο Instagram από τη στιγμή που θα μπορεί πλέον να κρατά για ακόμη περισσότερο χρόνο τους χρήστες στην εφαρμογή.

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250