Η Μιρέλα Πάχου έρχεται απόψε στο Αργοστόλι να μας "ταξιδέψει" με το ακορντεόν της και είναι σίγουρη πως: «Θα γίνουμε όλοι μια φωνή!»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 09:14

Η Μιρέλα Πάχου έρχεται απόψε στο Αργοστόλι να μας "ταξιδέψει" με το ακορντεόν της και είναι σίγουρη πως: «Θα γίνουμε όλοι μια φωνή!»

Συνέντευξη στο Inkefalonia.gr

Η Μιρέλα Πάχου με την υπέροχη φωνή της και το κατακόκκινο ακορντεόν της έρχεται απόψε στην Κεφαλονιά και το Αργοστόλι (στις 9 μ.μ. στον χώρο του ΞΕΝΙΑ), να μας ταξιδέψει σε κόσμους μουσικούς και ονειρεμένους!

Συνέντευξη στον Γιώργο Χαλαβαζή

"Έχω πολλά χρόνια να έρθω στην Κεφαλονιά και η χαρά και ανυπομονησία μου είναι μεγάλη!

Είμαι κι εγώ νησιώτισσα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο, σ΄ ένα περιβάλλον με πολλά μουσικά ερεθίσματα, μεγάλη αγάπη για τη μουσική και επιπλέον με μουσικό DNΑ. Ο μπαμπάς μου ο  Αγαπητός Πάχος, είναι σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής!

Στην αποψινή συναυλία στο Αργοστόλι θα μοιραστούμε μαζί σας αγαπημένα τραγούδια, καθώς και τραγούδια από την προσωπική μου δισκογραφία" μας λέει γεμάτη χαρά γι’ αυτή την επικείμενη συνάντησή της με τον Κεφαλονίτικο κοινό!

{https://www.youtube.com/watch?v=k34JT8zvoBk}

"Σίγουρα θα τραγουδήσουμε το νέο single που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο με τίτλο «Τα καλοκαίρια μου», που έχω τη χαρά και την τιμή να το μοιράζομαι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην αποψινή συναυλία θα ξεχαστούμε αλλά και θα θυμηθούμε, θα χορέψουμε (καθιστοί!) και θα νοσταλγήσουμε. Θα γίνουμε όλοι μια φωνή! Ανυπομονώ να σας δω από κοντά!" μας είπε και την ευχαριστούμε γιατί πάντα με ευγένεια απάντησε στις ερωτήσεις μας!

{https://www.youtube.com/watch?v=LnTvKZREP3A}

Η Μιρέλα Πάχου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986.

Το 2010 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα είναι υποψήφια διδάκτορας στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του ίδιου Τμήματος.

Έχει πτυχίο πιάνου από το Ωδείο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου με βαθμό Άριστα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν από τον Ηρακλή Βαβάτσικα.

Έχει συνεργαστεί με τους: Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλη, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννη Κούτρα και έχει συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή και Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Μιρέλα Πάχου, συμμετείχε ως σολίστ ακορντεόν στη μεγάλη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο («Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο), με συμμετοχές των Adamo, Carotone, Cristophe κ.α, στο αφιέρωμα του Διονύση Σαββόπουλου «Μάνος Χατζιδάκις τώρα» στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο «Μουσικό Εσπερινό» του Νότη Μαυρουδή και στην εκδήλωση «12 heures pour la Grèce» στις Βρυξέλλες.

{https://www.youtube.com/watch?v=fzgJcszGpPM}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250