Ο Παναγής Μπαρμπάτης στον Inkefalonia 103,9: «Το όνειρο της Κεφαλονιάς, μου πηγάζει νότες!» - Απόψε στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" μια μελωδική βραδιά γεμάτη Ιόνιο!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 12:26

Ο Παναγής Μπαρμπάτης στον Inkefalonia 103,9: «Το όνειρο της Κεφαλονιάς, μου πηγάζει νότες!» - Απόψε στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" μια μελωδική βραδιά γεμάτη Ιόνιο!

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 - 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι ζούμε, εξαιτίας του Κορονοϊού, ένα ευχάριστο μελωδικό διάλλειμα από την ιδιαίτερη καθημερινότητα που όλοι ζούμε, είναι ο,τι καλύτερο.

Απόψε (Σάββατο 11/4) στις 9.15 μ.μ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο σπουδαίος Κεφαλονίτης μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης θα έχει την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση μιας βραδιάς αφιερωμένης στο Επτανησιακό & Αθηναϊκό Belcanto.

Στο μεγάλο αποψινό αφιέρωμα συμμετέχουν η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας & Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών ,η Χορωδία & Μαντολινάτα Αγ. Παντελεήμωνος Αχαρνών, καθώς επίσης και οι εξαιρετικοί λυρικοί ερμηνευτές: Κάτια Πάσχου, Ελένη Βουδουράκη, Αντώνης Κορωναίος, Παντελής Κοντός, Χρήστος Αμβράζης καθώς και ο λαικός τροβαδούρος Μπάμπης Τσέρτος. Η εκπομπή γυρίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου, πριν ακόμα εφαρμοστούν τα μέτρα για την πρόληψη και προστασία κατά του Κορονοϊού.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής: 

https://www.youtube.com/watch?v=7NbpxWEnypM

Ο Παναγής Μπαρμπάτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” αναφέρθηκε αναλυτικά στην αποψινή εκπομπή, έστειλε το μήνυμα του σε όλους τους Κεφαλονίτες, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν και εξήγησε πως περνάει και ο ίδιος τον χρόνο του, μένοντας στο σπίτι.

«Αυτές τις μέρες τελείωσα το δεύτερο μου έργο και βιβλίο όσον αφορά την εργασία μου στον Μίκη Θεοδωράκη και επίσης έχω ξεκινήσει μία συμφωνική επεξεργασία στα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι. Παράλληλα, γράφω συνέχεια μη έχοντας την Κεφαλονιά φέτος Πάσχα στην ζωή μου. Με στεναχωρεί που δεν θα μπορώ να βρεθώ στην Κεφαλονιά, όμως το όνειρο της Κεφαλονιάς μου πηγάζει νότες. Δεν έχω τώρα την Κεφαλονιά, αλλά έχω ένα όνειρο για την Κεφαλονιά» ήταν τα λόγια του σπουδαίου μαέστρου και κλείνοντας έστειλε το μήνυμα στους Κεφαλονίτες: «Ο κάθε άνθρωπος να βρει το λιμάνι της ψυχής του και να είμαστε όλοι καλά. Εγώ το βρήκα το λιμάνι μου στην ιστορία, στις θάλασσες, στα αρώματα και στην αγάπη των συμπατριωτών μου, στο νησί μας την Κεφαλονιά. Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250