Η Φωτεινή Δάρρα στον Inkefalonia 103,9: «Ετοιμαστείτε για μια βραδιά στην Κεφαλονιά γεμάτη μουσική που θα φέρει ψυχική ανάταση»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 11:46

Η Φωτεινή Δάρρα στον Inkefalonia 103,9: «Ετοιμαστείτε για μια βραδιά στην Κεφαλονιά γεμάτη μουσική που θα φέρει ψυχική ανάταση»

Η υπέροχη Φωτεινή Δάρρα, με την αισθαντική της φωνή, ετοιμάζεται για μία μοναδική συναυλία την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το βράδυ στην Κεφαλονιά (8.30μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ο Κέφαλος). 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για την αυριανή συναυλία που διοργανώνει η ARTBOX για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό, που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά.

«Χαίρομαι που θα βρεθώ την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου, στην Κεφαλονιά σε ένα νησί που αγαπώ πάρα πολύ και το αγαπώ επειδή από παιδί το έβλεπα από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ζάκυνθο» είπε ξεκινώντας την συνέντευξή της.

Η Φωτεινή Δάρρα, έκανε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου την πρεμιέρα της στην Αθήνα σε έναν νέο και όμορφο χώρο το “Central 22” που βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22. Η ίδια αναφέρει πως είναι : «Ένας χώρος που σέβεται τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν μουσική και να περάσουν όμορφο. Έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα μαζί με τον Γιώργο Καραδήμο και την συμμετοχή ενός νέου τραγουδιστή του Αιμίλιου Συμβουλίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=J_XwwXjbn24

Και έχουμε κάνει πρόγραμμα που περιλαμβάνει όμορφα τραγούδια του χθες και του σήμερα, ξεκινώντας από ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, που έφυγε πριν λίγο καιρό από κοντά μας με τα υπέροχα τραγούδια και συνεχίζοντας θα έχουμε αφιέρωμα στα 90s. Θα περιμένετε επίσης στην Κεφαλονιά και τραγούδια που είναι στο κλίμα των ημερών, με μία ορχήστρα πολύ υψηλών προδιαγραφών με δύο πνευστούς από την γειτονική Κέρκυρα με τρομπέτα και τρομπόνι. Στο πιάνο και στις ενορχηστρώσεις έχουμε τον Γιώργο Παπαχρηστούδη».

Η ιστορία του μπαμπά της με τις δεύτερες φωνές: «Επειδή εμείς έχουμε παράδοση στα Επτάνησα με τις πρώτες και τις δεύτερες φωνές, ο μπαμπάς μου με άκουσε να τραγουδάω πρώτη φορά συγκινήθηκε, αλλά πιο πολύ μπορώ να σας πως ότι συγκινήθηκε όταν με άκουσε να κάνω δεύτερη φωνή. Για τον Ζακυνθινό πατέρα μου πιο σημαντικό είναι οι διφωνίες και οι τριφωνίες που όντως είναι δύσκολο!».

Όσο για την ορχήστρα της θα περιλαμβάνει: «Πιάνο, μπάσο, τύμπανα και δύο πνευστά μία πλήρης ορχήστρα, θα παίξουμε Χριστουγεννιάτικα, τραγούδια από μιούζικαλ, αλλά και τραγούδια της Τζένης Βάνου».

Για την συνεργασία με την ARTBOX : «Ευχαριστώ την ARTBOX που με έχει προσκαλέσει και έκανε δυνατό τον ερχομό μου στην Κεφαλονιά, μάλιστα σε μία εκδήλωση για καλό σκοπό. Την Κυριακή θα έχουμε μία μουσική και ψυχική ανάταση!».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

https://www.youtube.com/watch?v=B0Zqu_J8-Uo

https://www.youtube.com/watch?v=qqFW26nxGnQ

https://www.youtube.com/watch?v=8xXgzfjkURI




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250