«ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»: Εκδήλωση - αφιέρωμα στο υπερ αιωνόβιο δένδρο της ελιάς

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 10:27

«ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»: Εκδήλωση - αφιέρωμα στο υπερ αιωνόβιο δένδρο της ελιάς

Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ» σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 18.00 μμ στο πολιτιστικό κέντρο «ΠΑΝΑΙΤ ΙΣΤΡΑΤΙ» στα Φαρακλάτα.

Η εκδήλωση είναι αφιέρωμα στο υπερ αιωνόβιο δένδρο της ελιάς , στο ελαιόλαδο και σε άλλα παράγωγά του, τις χρήσεις του αλλά και τη χρησιμότητά του.  Θα μιλήσει ο γεωπόνος κ. Γεράσιμος Δαναλάτος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας ανταποκρίνεται στο πνεύμα των γιορτών της Χριστιανοσύνης που έρχονται κάνοντας μια προσπάθεια να στηρίξουμε ψυχολογικά παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται.  Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς για τον πλησίον μας.  Γι΄ αυτό το λόγο συλλέγουμε σκουφάκια ή και παντάνες (ανδρικά, γυναικεία , παιδικά) καινούργια, κομπολόγια για τους άνδρες και γούρια για τις γυναίκες.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη πρωτοβουλία του συλλόγου και να συνεισφέρετε ότι μπορείτε από τα πάρα πάνω είδη. Προθεσμία έως 03/12/2019. Υπεύθυνη κ. Ελένη Πολλάτου, τηλ. 6987082733

Με τιμή

Το ΔΣ του Συλλόγου «ΟΙ ΦΑΡΑΚΛΑΔΕΣ»

www.faraklades.eu

EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250