Ταξίδι με τον ήχο του μαντολίνου σε μια συνάντηση-φόρο τιμής στο Νίκο Παναγιωτάτο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 12:46

Ταξίδι με τον ήχο του μαντολίνου σε μια συνάντηση-φόρο τιμής στο Νίκο Παναγιωτάτο

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι νοσταλγίας, στο ρυθμό και στην μελωδία, ένα ταξίδι αναμνήσεων και εικόνων, από την μουσική μας παράδοση, από ακούσματα των παιδικών μας χρόνων, ακούσματα διανθισμένα, από όλα εκείνα τα όμορφα και απλά , που ανασύρει από την σκέψη και την μνήμη μας, ο ήχος ενός μαντολίνου.


Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αργοστολίου και ώρα 20.30, θα ζήσουμε κάτι από αυτά που κουβαλάμε μέσα μας, αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε, αυτά που συνδέονται με την ταυτότητα, το χρώμα και την φυσιογνωμία του τόπου μας, σε μία συνάντηση, φόρο τιμής στον εξαίρετο Νίκο Παναγιωτάτο.
Ο εμπνευσμένος μαέστρος της μαντολινάτας και Δ/ντης της χορωδίας του Αργοστολίου, ο σημαντικός καλλιτέχνης και δημιουργός, μας μετέφερε την φλόγα, το συναίσθημα, μας αφύπνισε, μέσα από ήχους και νότες, που ακόμη θυμόμαστε, ακόμη μας συντροφεύουν στο διάβα του χρόνου.
Σας περιμένουμε, να μοιραστούμε μαζί σας ωραίες στιγμές, σε μία μαντολινάτα από ψυχής!

Με σεβασμό,

Oι μαθήτριες: Βαγγελάτου-Αντωνέλλου Κάτε, Μαζαράκη Έφη, Μελέτη Έρη, Νεοφύτου Αγγελική, Παπαδάτου Χριστίνα, Στεφάτου Ειρήνη, Σπυράτου Χαρά, Φόρτε Ματούλα