Μια διαφορετική μουσικοχορευτική παράσταση στον Κέφαλο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 15:28

Σας προσκαλούμε όλους, το Σαββάτο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος, σε μια διαφορετική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο « Cine Dance».


Οι εικόνες κινηματογραφικών επιτυχιών και δημοφιλή μουσικά ακούσματα, θα συνδυαστούν έξυπνα, με εμπνευσμένες χορογραφίες, με τρόπο θεατρικό, ευχάριστο, ρομαντικό, νοσταλγικό, δραματικό ή κωμικό, πάντα με αρμονία και σεβασμό στην τέχνη σε όλες της, τις μορφές. Πολλά διαφορετικά είδη χορού, θα διαδεχθούν το ένα το άλλο σχεδόν ανά τρίλεπτο σε μια παρουσίαση, που θα εναλλάσσει, ύφος, χρώμα, στυλ και εικόνα. Λάτιν, χιπ χοπ, zumba, μοντέρνο, μιούζικαλ, συρτάκι, ομαδικές και ατομικές εκτελέσεις, ευφάνταστα σκηνικά και κουστούμια, θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Η κυριαρχία του νέου, του απρόσμενου, της ποικιλίας, στους οπτικό-ακουστικούς συνδυασμούς αλλά και η φρεσκάδα, το κέφι η ζωντάνια, των μαθητών της σχολής AJ DANCE εγγυούνται την απόλυτη ψυχαγωγία σας.
Σας περιμένουμε όλους, όχι απλά γιατί προσπαθήσαμε πολύ ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας αλλά κυρίως διότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό, την θετική μας ενέργεια, να σας προσφέρουμε μια αίσθηση χαράς και διαφυγής από τα προβλήματα και τις σκοτούρες σας. Πιστεύουμε στην δύναμη της μουσικής και του χορού, στην μαγεία της έκφρασης. Προκαλούμε και εσάς, να πιστέψετε σε εμάς, στον κόπο, τον ζήλο και στην υπόσχεσή μας για ένα ποιοτικό δημιουργικό και επιτυχές αποτέλεσμα.
Θα περάσετε υπέροχα, να μας πιστέψετε!

Προσκλήσεις θα διατίθενται στον χώρο της Σχολής AJ DANCE αλλά και στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι.
Στοιχεία επικοινωνίας : Σχολή χορού «AJ DANCE», Ύδρας 12 Αργοστόλι (πλησίον κολυμβητηρίου), τηλ : 2671020181, κινητό: 6948073705. Υπεύθυνοι: Συγγούρης Βαγγέλης, Γιαννάκη Ιουλία