Tο απρόσμενο συμβάν στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ληξουρίου (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 11:43

Tο απρόσμενο συμβάν στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ληξουρίου (Βίντεο)

Ανάστατη η Ληξουριώτικη κοινωνία από ό,τι συνέβη το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου στην συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. 


Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Χαράλαμπος Μακρής σε μία ενθουσιώδη, αλλά, ομολογουμένως και απερίσκεπτη ως προς τις συνέπειές της κίνηση, έρριψε την ανθοδέσμη που του προσφέρθηκε, πίσω από την πλάτη του και προς την κατεύθυνση των μουσικών. 

"Καρμικά", η ανθοδέσμη κατέληξε εις τας αγκάλας του τρίτου κλαρίνου, Γραμματέως Δ.Σ. και (δήθεν;) ορκισμένου εργένη της Φιλαρμονικής Ιωσήφ Λουκέρη του Βασιλείου!

Πανδαιμόνιο ακολούθησε στην αίθουσα, καθώς άλλοι φώναζαν ευχές στον τυχερό (;) Γιοσήφη, όπως "Με το καλό!", "Καλά στέφανα, κουμπάρε!" κλπ, άλλοι συνεχαίροντο τις σαστισμένες μητέρα του και ανιψιά του και άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι προς την έξοδο φοβούμενοι μη κάμει σεισμό.
Μέχρι και σήμερα η αναστάτωση στο Ληξούρι είναι μεγάλη, καθώς δεσποινίδες κάθε ηλικίας ευρίσκονται σε επαγρύπνηση και σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, για τον γοητευτικό "πενήντα παρά δύο" Ληξουριώτη.
Καλλικρατικοί κύκλοι, πάντως, κάνουν λόγο για "στημένο" συμβάν.

Ιωσήφ Β. Λουκέρης

https://www.youtube.com/watch?v=PVqM016YBng




00 inkefalonia general ad 300X250