Η Χορωδία-Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί...

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 17:43

Η Χορωδία-Μαντολινάτα Αργοστολίου ευχαριστεί...

Επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου , έχοντας πετύχει απόλυτα τους στόχους που είχε βάλει γι’ αυτή την προσπάθεια .


Πάνω από 1000 συμπατριώτες μας , και όχι μόνο , παρακολούθησαν τις δύο συναυλίες στον Πειραιά και την Αθήνα , εκδηλώνοντας με ενθουσιώδη τρόπο την χαρά , ικανοποίηση και το καμάρι , για την εμφάνιση , οργάνωση και καλλιτεχνική αρτιότητα των συναυλιών του συγκροτήματος , από το νησί τους , την Κεφαλονιά μας .

Παραβρέθηκαν στις συναυλίες , ο Μητροπολίτης Νικαίας , κκ. Αλέξιος Βρυώνης , ο υφυπουργός Εσωτερικών , Γιάννης Μπαλάφας , η βουλευτής μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου , ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης , Παναγής Δρακουλόγκωνας , οι μαέστροι μας, Παναγής Μπαρμπάτης και Αγαθάγγελος Γεωργακάτος , ο πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος , Β. Οικονόμου , όλοι οι πρόεδροι των Κεφαλονίτικων συλλόγων της Αττικής , οι αδελφοί Καραβιώτη , η κόρη του Διονύση Αποστολάτου και μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μουσικών και καλλιτεχνών , που δραστηριοποιούνται στην Αττική .

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μας , που σαν άτομα ή σύλλογοι , συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή , τον Μάκη Κουρή και τον τηλεοπτικό σταθμό CONTRACHANNEL , που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις , την ΕΡΤ ΑΕ. , που ήταν χορηγός επικοινωνίας , με το Δεύτερο , αλλά και το Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου . Επίσης την εκπομπή ΟΝ- ΕΡΤ , για την συνέντευξη του Μαέστρου και του Προέδρου .

Τον Πειραικό Σύνδεσμο και την διεύθυνση του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ ( με την μεσολάβηση του Δημάρχου κ. Παρίση ) , για την διάθεση των αιθουσών , τους τεχνικούς , που στήριξαν την απόδοση του ήχου και της εικόνας που μεταδόθηκε , και φυσικά όλους όσους παραβρέθηκαν στις συναυλίες και μας έκαναν να νοιώσουμε δικαιωμένοι για την σκληρή και επίπονη δουλειά μας για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα .

Τέλος , αλλά όχι τελευταίους , ευχαριστούμε τον μαέστρο μας Σπύρο Θεοτοκάτο , τους χορωδούς και τους μουσικούς μας , που εργάστηκαν επίπονα , αφιερώνοντας τον χρόνο τους και την αφοσίωσή τους , για αυτό τον σκοπό .

Το Δ.Σ.




00 inkefalonia general ad 300X250