Άλλη μια διάκριση για την Τιτίκα Φαρακλού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 13:07

Άλλη μια διάκριση για την Τιτίκα Φαρακλού

Άλλη μια διάκριση περίμενε την Τιτίκα Φαρακλού, στον 17ο διαγωνισμό που διοργάνωσε η γκαλερί Artavita της Σάντα Μπάρμπαρα στην  Καλιφόρνια η Τιτίκα κέρδισε το “Πιστοποιητικό Αριστείας” για το έργο της ” ΧΑΜΕΝΟΙ”. Για αυτή της τη διάκριση αναφέρθηκε στην σελίδα της στο  facebook.

 

“Με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα ότι το έργο μου “ΧΑΜΕΝΟΙ” κέρδισε “Πιστοποιητικό Αριστείας” (Certificate of Excellence) στο 17o διαγωνισμό που διοργάνωσε η Γκαλλερί Artavita της Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία αν θελήσω, να εκθέσω το έργο στην ARTEXPO μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές Εκθέσεις Έργων Τέχνης 14-17 Απριλίου στη Νέα Υορκη!
Πρόκειται για ένα έργο που εμπνεύστηκε από τους ανθρώπους που άφησαν την πατρίδα τους για μια καλύτερη ζωή, αλλά έχασαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου. Το βυθισμένο παιδικό καραβάκι κάνει αναφορά στα παιδιά θύματα αυτής της τραγωδίας.
Πέρα όμως από φόρος τιμής στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, ο πίνακας αυτός είναι ένας συμβολισμός για ό,τι έχει χαθεί: ανθρώπους που αγαπήσαμε, ευκαιρίες που χάσαμε, ταξίδια που δεν κάναμε. Ένα πράγμα όμως δεν πρέπει ποτέ να χάσουμε: την Ελπίδα!”

titika faraklou diakrisi




00 inkefalonia general ad 300X250