Εντυπωσίασαν οι «Γερμανοί» του Γυμνασίου Ληξουρίου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 09:38

Εντυπωσίασαν οι «Γερμανοί» του Γυμνασίου Ληξουρίου!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση «οι Γερμανοί ξανάρχονται» που έδωσαν οι μαθητές του Γυμνάσιου Ληξουρίου στο θέατρο «Μαρκάτο». Δόθηκαν δυο παραστάσεις, η πρώτη την πέμπτη 28 Ιούνιου (πρεμιέρα) που ήταν για τους συμμαθητές τους, και η δεύτερη που έγινε το Σάββατο 30 Ιούνιου ήταν, που αποτέλεσε και την επίσημη παράσταση. Ρεπορτάζ: Μαρία Μουρελάτου – Μάκης Μοσχόπουλος

Σε μια κωμωδία των:Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, η οποία αποτελεί καθρέφτη της μεταπολεμικής Ελλάδας και που αποδεικνύεται περισσότερο από κάθε άλλη φόρα, προφητικά επίκαιρη, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και δικαίως εισέπραξαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών. Συμμετοχή στην παράσταση είχαν και παιδιά του ΓΕΛ Ληξουρίου.

Έπαιξαν με σειράεμφάνισης: Παναγιώτης Βιτωράτος, Μαίρη Μαρκάτου, Μαριάνθη Σταθάτου, Νίκος Σούλης, Γκρισέλντ Δήμα, Χαράλαμπος Λουκέρης, Ρεγγίνα Αντωνέλου, Νίκος Κατσαίτης, Άγγελος Καμινάρης, Διονύσης Ζακυνθινός, Χρήστος Αραβαντινός, Σοφία Λιάτου, Χαράλαμπος Σούλης, και Σπύρος Έρτσος.

Τραγούδι:Ματούλα Μηνιάτη

Κιθάρα:Χαράλαμπος Σούλης




00 inkefalonia general ad 300X250