Κορύφωση καρναβαλικών εκδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 06:50

Κορύφωση καρναβαλικών εκδηλώσεων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς μας καλεί όλους να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς και στις παρελάσεις που διοργανώνει βραδινές και μεσημεριανές στο Αργοστόλι και το Ληξούρι.Μασκαρευτείτε και βγείτε στους δρόμους με κέφι και ζωντάνια να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αποκριά!!!

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στις 8.30μμ! Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, μας φανερώνει το φετινό του πρόσωπο στην βραδινή του έξοδο με την συνοδεία της Φιλαρμονικής της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», μαζορετών από τις σχολές χορού Art & style dance studio, πολιτιστικό σωματείο ΙΟΝΙΟΣ & Α.Γ.Σ Επτανήσων, αρμάτων και μασκαράτων. Κοντά μας θα είναι το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου και η Σχολή Χορού AJ Dance.

Τέλος οι Ακροβάτες του Δρόμου με επίδειξη Break Dance, Beat Box και ποδηλατικά κόλπα. Μία Μεγάλη και Εντυπωσιακή Βραδινή Παρέλαση που θα ολοκληρωθεί με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά!!!

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

στις 3.30μμ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ!

Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που θα ανοίξουν οι μαζορέτες από τις σχολές χορού Art & style dance studio, πολιτιστικό σωματείο ΙΟΝΙΟΣ & Α.Γ.Σ Επτανήσων, μαζί με τη Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας θα σκορπίσουν χρώματα, μουσική, κέφι και κάθε τρέλα στην καρδιά της πόλης του Αργοστολιού καλωσορίζοντας άρματα και μασκαράτες, μικρούς & μεγάλους καρναβαλιστές από όλες τις δημοτικές ενότητες που θα μας οδηγήσουν στο αποκορύφωμα της φετινής Αποκριάς.

Ξεχωριστή νότα θα δώσουν τα κρουστά της Φιλαρμονικής Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Χαρίλαος Χωραφάς» και ο Π.Σ. ΑΙΝΟΣ Βλαχάτων θα χορέψει τις παραδοσιακές Καντρίλιες & Γαϊτανάκι.
Αμέσως μετά... στην Κεντρική πλατεία Μεγάλη Συναυλία με την ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ. (Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθούμε στο Θέατρο Κέφαλος)

στις 8.30μμ. ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. Με αφετηρία το Γυμνάσιο Ληξουρίου θα γίνει η μεγάλη νυχτερινή έξοδος στους δρόμους της πόλης με άρματα, μασκαράτες και πολύ, πολύ κέφι. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τους COLDEN BROWN, στο πάρκο της πλατείας και η βραδιά θα κλείσει με τον ουρανό να βάφεται με χρώματα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015


στις 2.30μμ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ.
Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Με προπομπό τη Φιλαρμονική Ληξουρίου, άρματα, μάσκαρες, γέλια, ξεφωνητά και ασυγκράτητους χορούς θ' αμολαριστεί η μεγάλη παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου. Μετά το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίζεται στην πλατεία με τον ράπερ Fifty sends, τον πολιτιστικό σύλλογο Καντρίλιες –Λαντσιέδες και την συναυλία των Imam Baildi. (Σε περίπτωση βροχής θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου).
Τελειώνουμε παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.

Για την Καρναβαλική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250