H επιτυχημένη παρασταση «Η ζωη μια βολτα» στον Κέφαλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 08:40

H επιτυχημένη παρασταση «Η ζωη μια βολτα» στον Κέφαλο

Αυτό το Σάββατο 26 Ιουλίου η σχολή χορού 'Art and Style' Dance Studio της κ.Όλγας Γαλιατσατου θα παρουσιάσει στο δημοτικό θέατρο Κεφαλος , αποσπάσματα από την επιτυχημένη φετινή καλοκαιρινή  ανοιχτή παράσταση της σχολής , που πραγματοποιηθηκε στο Μπαστούνι στις 6 Ιουλίου με τίτλο 'Η ζωή μια βόλτα' .

 Οι χορογραφίες της κ. Γαλιατσατου που θα παρουσιαστουν αφορούν Συγχρονο , μοντέρνο χορό καθώς και Tango .Η παρουσίαση θα γίνει στις 20.00 όπου η σχολή χορού θα κηρύξει την τελετή έναρξης του 1ου Φεστιβαλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλλονιάς .Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

 
                                        Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Η Σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio της Όλγας Γαλιατσατου λειτουργεί στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς απο το 2009 .
Στη σχολή διδάσκονται μοντέρνος χορός (Modern Jazz , Oriental , Εκφραστικός Λυρικός χορογραφημενος χορός , Μουσικοκινητική για παιδιά ...) αλλά και κοινωνικός χορός (Latin , Tango , Foxtrot , Walz , Quickstep...) .
Η σχολή κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει με επιτυχία αρκετές παραστάσεις χορού στην Κεφαλλονιά και έχει βραβευθεί  από την Unesco συγκεκριμένα η παράσταση 'Το νόημα της απλότητας'  που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά το 2012 στο θέατρο Κεφαλος.
 
Φέτος στις 6 Ιουλίου πραγματοποιηθηκε και πάλι με μεγάλη επιτυχία , για πρώτη φορά στην Κεφαλλονιά ανοιχτή δωρεάν παράσταση χορού από την σχολή  με τίτλο 'Η ζωή μια βόλτα' , στο ανοιχτό θερινό θέατρο στην περιοχή Μπαστούνι . τμήματα της οποίας έπειτα από πρόσκληση από την UNESCO αλλά κ την ίδια την διοργανώτρια , θα παρουσιάστουν στο 1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλλονιάς στην τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου στο θέατρο Κεφαλος.
 
Η Όλγα Γαλιατσατου είναι η καθηγήτρια και χορογράφος της σχολής 'Art & Style Dance Studio , έχει μεγάλη δράση στο εξωτερικό . Συγκεκριμένα προάγει και προβάλλει συνεχώς τον ελληνικό πολιτισμό , την κουλτούρα του και τη μουσική του μέσα από σεμινάρια που πραγματοποιει σε χώρες του εξωτερικού .Μάλιστα στο Ισραήλ έχει βρεθεί επανηλημενα στο Tel Aviv έπειτα πάντοτε από πρόσκληση  και μεταλαμπαδευει την λαϊκή ελληνική κουλτούρα μέσα από δικές της χορογραφίες προσαρμοσμενες πάντοτε στα έκαστοτε δεδομένα.
 
Η σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio βρίσκεται από φέτος σε νέα διεύθυνση,  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 και Ηπείρου στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς. 



00 inkefalonia general ad 300X250